Туриха Азис на общ кантар с Ерик в сп. АННА club


Туриха Азис на общ кантар с Ерик в сп. АННА club

4724

Азис и Ерик са сравнени "по всички показатели" в новия брой на сп. "АННА club".

Не по-малко взривоопасни са и съдбите на двама души, които на пръв поглед нямат нищо общо, но се оказва, че ситуацията в семействата им е доста сходна и заплетена. Става дума за холивудския ас Морган Фрийман и ромската перла Софи Маринова, на които също е отделено място в брой N 64 на изданието.

"В един от най-хубавите месеци, който поражда в главите ни асоциации едни от други по-хубави – плаж, море, веселие, флиртове и т.н., списание "АННА club" се е постарало да изненада с много купонджийски и весел брой, за да повиши градуса на настроението до краен предел, както подобава на този прекрасен период от годината", признават от екипа.
 
"За начало сме подготвили една истинска бомба... сексбомба – атрактивната Златка Райкова. Чаровната блондинка сподели с нас, че, противно на слуховете, които постоянно ги разделят, тя е заедно със своята половинка Благой Иванов, но не възнамеряват да се женят в скоро време. Красавицата обясни как не търси скандалния имидж, обаче явно съдбата й е такава - около нея винаги да се случва нещо, така че да става обект на внимание. Клюките не я притесняват ни най-малко. А единственото, което я тревожи, е как се отразяват те на близките й", допълниха още редакторите.

"И понеже плеймейтката е доказана изкусителка, естествено, не можеше да я оставим само в компанията на един мъж. Затова спретнахме импровизиран "Топ 10" на най-готините мачовци до 33 години – Борис Дали, Димитър Павлов, Владо Карамазов, Константин, Крум, Миро, Мартин Мартинов, Орлин Павлов, Румен Георгиев и Тони Стораро. Тях всяка дама може да подреди в класация спорред собствения си вкус и предпочитания", поясниха от медията.

В броя не липсват други интересни съпоставки и новини около българските и чуждите звезди, както и ценни съвети как да се тълкуват секс сигналите, за най-подходящите летни питиета и най-интересните дестинации за отдих през сезона.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички