Участничка в Мюзик Айдъл ослепяла заради барабанист на Сленг


Участничка в Мюзик Айдъл ослепяла заради барабанист на Сленг

7217

В "Мюзик Айдъл" 3 предстоят още изненади за участниците по време на едночасовите елиминации утре вечер.

Първият малък концерт взе и първата си “жертва”. Това е 26-годишният Драгомир Драгиев. Той напусна шоуто, защото не успя да събере достатъчно зрителски гласове. В самото начало на концерта, участниците бяха изненадани от водещите, че още в края на вечерта един от тях ще напусне надпреварата.

С първата си поява на сцената, 13-годишната Симона Статева стана любимка на публиката. Брилянтното изпълнение не успя да спре сълзите й зад кулисите, защото “детето чудо” смяташе, че е направило доста грешки в песента си, въпреки суперлативите на журито.

Личната история на Вики Димитрова потресе зрителите и публиката. Оказа се, че тя е загубила зрението вследствие на системен побой от бившия си приятел – Димитър Симеонов, един от барабанистите на група Сленг. Въпреки тежката си съдба, Виктория сподели, че има сили да се бори за място сред финалистите, а по-късно доказа сериозността на намеренията си с блестящо изпълнение на един от най-големите хитове на Шакира.

Сред гостите в залата бяха и голяма група македонски фенове на Боян Стойков и Дарко Илиевски, които до момента се очертават като едни от фаворитите на публиката.

Сериозни заявки за места сред финалистите направиха Ели Раданова и Александра Жекова, които освен с перфектната си визия, впечатлиха фенове и жури и с талант.

Поп-фолк певицата Ивана направи незабравимо шоу за втора поредна година в предаването. Тя успя да изненада Фънки, като изпя новата си песен “К’ви телефони бе, мен?”, посветена на най-безкомпромисния член на журито.

Кметът на София посрещна новите таланти от страната и Македония с шеговития въпрос “И вие ли ще останете в столицата?”, а след това сподели надеждите си, че именно те ще сложат край на спорните въпроси между България и Македония, но не чрез политика, а единствено с музика.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички