Устата и Софи Маринова с награда за цялостен принос в музиката


Устата и Софи Маринова с награда за цялостен принос в музиката

5633

Годишните музикални награди на "Фен ТВ" се проведоха под купола на цирк "Балкански" снощи.

За втора поредна година медията поощри най-добрите песни, клипове и изпълнители. Отличени бяха изпълнения, излъчени в рамките на 2008.

Устата и Софи Маринова напуснаха къщата на "ВИП Брадър" за няколко часа и бяха екскортирани до мястото на церемонията, за да бъдат специални гости на вечерта.

В самото начало на шоуто, под нестихващите аплодисменти на зрителите в залата, те представиха своя голям хит “Чужди устни” и отправиха призив към присъстващите за съпричастност към благотворителните каузи на "ВИП Брадър" в помощ на децата.

Устата и Софи бяха сред малцината, чиито имена публиката не спря да скандира. В края на изпълнението си, двамата бяха отличени със специалната награда на "Фен ТВ" за цялостен принос.

Призът им бе връчен от водещия на церемонията - Камен Воденичаров. Звездният дует отнася за втори път награда от музикалната медия, след като миналата година задмина всичките си конкуренти в категорията “Дует на годината”.

Зад кулисите, звездите за кратко приемаха поздравления от приятели и колеги, след което напуснаха шоуто. Устата и Софи се завърнаха в Къщата като победители, отнасяйки със себе си ценните нови статуетки.

Наред със специалната награда, Устата бе единственият изпълнител сред мъжете с най-много номинации за годишните награди на телевизията - общо пет. Както "MySound.bg" съобщи, той имаше номинация за “Албум 2008” - за “Face To Face”, номинация за “Видеоклип 2008” - за “Мале, Мале”, номинация за “Дует 2008” - със Софи Маринова, номинация за “Хит 2008” (“Мале, Мале”) и номинация за “Изпълнител 2008".

Миналата година музикантът нарече отличията на същата медия “наградите на истинската българска популярна музика, тъй като те са единствените, обединяващи фолклор, поп и поп-фолк" у нас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички