В будоар с Вера Шандел!


В будоар с Вера Шандел!

5514

Изисканост, магнетична атмосфера, вълнение от загатната интимност...

Представете си романтичната вселена на дама от висшето общество на Франция. Какви ли истории биха се разкрили пред погледа ви, ако можехте да видите нейния будоар?

Вера Шандел - платиненорусата съблазнителка от Сентиментал Суингърс (Sentimental Swingers), пресъздава всички нюанси на тези истории в шоуто French Boudoir. Второто издание на изкусителния спектакъл, съчетаващ песен и шоу в духа на изисканото късно забавление, ще се състои в столичния клуб Black Label от 23.00 ч. на 21 април, събота. Събитието комбинира сериозната и магнетична атмосфера на френските шансони с нещо свежо, хумористично, стилно, леко, и отново френско - бурлеската и кабарето. Само в атмосферата на будоара може най-силно да бъде усетена интимността на песните - много специално и лично преживяване за всички сетива.

French Boudoir ще предложи обновена селекция от френски песни, включваща и някои от най-известните класически шансони. Обградена като звезда, обгрижвана от двама икономи, Вера пее, танцува и се смее. Зад своето пиано, Ангел Заберски, един от най-блестящите джаз пианисти в България, общува с изпълнителката и с финес й подава музикална реплика от най-високо ниво. Както MySound.bg извести, двамата имаха съвместна изява след прожекцията на филма "Едит Пиаф: Животът в розово" (La Vie En Rose), излъчен в рамките на София Филм Фест 2012 .

Шоуто е подготвено с невероятна грижа към детайла, с единствената цел да докосне най-съкровените любовни чувства на всички присъстващи. Музиката е с дълбоки текстове и теми, от едни от най-значимите имена на френската сцена, като своеобразен контрапункт на лекотата и свободата, които специално създадените костюми излъчват. Корсетът на Вера е шит ръчно от Пламена Каралийска, която живее в Париж и работи с най-добрата корсетистка в света – Беатрис Моро. Беатрис е изработвала корсети за колекциите на Диор, Кристиан Лакроа, Живанши и други. Освен това е създала костюми за множество филмови и театрални продукции.

Гостите на French Boudoir със сигурност ще оценят изискаността в костюмите на Вера Шандел, убедени са организаторите на хепънинга.

В програмата:
       
Ne me quitte pas - Жак Брел
La Bohème - Азнавур
Et si tu n'existait pas - Жо Д'Асен
Tombe la neige - Адамо
Далида, Едит Пиаф, Серж Генсбур, Силви Вартан...

Билети могат да бъдат закупени на място в клуба в деня на събитието.

Цена: 30 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички