В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal

Ваня Щерева гони гостите си в Черешката на тортата


Ваня Щерева гони гостите си в Черешката на тортата

13187

Дванайсетият минисезон в "Черешката на тортата" започва алтернативно с  "портокаловото" момиче Ваня Щерева, в понеделник.

Авторката на "Образцов дом" и "Любовни упражнения" посрещна гостите си истинска домашна пита, бамя с доматен сос, чушки с чесън, пилешко по специална нейна рецепта и домашно тирамису. Всички се забавляваха, а Андрей Слабаков демонстрира неподозирания талант – да гледа на карти. Много от храната остана, твърдият алкохол свърши. Домакинята беше подготвила няколко изненади – показа титлите си за красота, които е печелила, опита се да направи пластична операция на част от гостите и накрая подари на всеки от тях по една кукла-ангел, лично направена от нея. И от първата вечер гостите не искаха да си тръгват. Как успя Ваня да ги изгони и изобщо направи ли го, ще стане ясно по "Нова телевизия" в понеделник, 22 август.

Вторникът се падна Андрей Слабаков, който домакинства в къщата на тъща му в Бояна. Въпреки че се беше зарекъл, че ще има предимно пиене, той сготви няколко доста калорични ястия. Най-лекото беше салата, предястията бяха с много майонеза, яйца и свинско. "От Андрей очаквам дори в десерта да има свинско", каза Ваня Щерева. При режисьора пиенето не свърши, много от яденето бе изядено, а накрая изненадата беше гостите да напишат част от едно общо стихотворение. Резултатът беше учудващо добър. На вечерята водещият на "Аз обичам България" разкри още един свой талант – да пее, а Стенли и Митко Павлов поспориха на тема поп-фолк и стойностите на този тип музика.

Станислав Сланев-Стенли (на снимката вляво) посрещна останалите "черешки" на язовир "Сопот" до Тетевен в сряда. Изпълнителят на "Обсебен" пазарува домашни продукти – мляко, овче сирене и баклава от свои приятели помаци, налови риба за вечерта и украси брега със свещи. Гостите пътуваха към Тетевен без да подозират, че една от изненадите е разходка с лодка до мястото на вечерята. На трапезата ги чакаше храна колкото за цяла седмица, а те за първи път повече ядоха, отколкото пиха...

"Мис България Свят" 2001 посрещна гостите си в четвъртия ден с екзотично меню. Таня Карабелова заложи на салата с рукола, предястие с пъпеш, ананс и прошуто, основното меню бе сьомга и отделно – пържоли с лук, а за десерт сервира шоколадово фондю. Красавицата представи пред камерата 3-месечната си дъщеря, която е основното й занимание през последните месеци. Карабелова се прояви като инструктор по фън шуй. Гостите разбраха къде е силната им енергия и дали техните питиета са с подходяща енергия.

Димитър Павлов приготви любимите си люти чушки с много чесън и два вида пържена риба в петък. Специално заради Стенли, тъй като той е против поп- фолка, ТВ водещият покани за своя изненада ромски певец, който изпълни известни цигански песни.

Битката за титлата "Перфектен домакин" бе много оспорвана на финала тази седмица.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички