Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври

Васил Найденов на сцената в X Factor довечера


Васил Найденов на сцената в X Factor довечера

4483

Българското издание на X Factor се радва на едни от най-добрите отзиви от родината на шоуто – Великобритания.

Според Freemantle Media, които държат правата на формата в цял свят, изпълненията на нашите таланти са достойни за концерт за наградите на MTV. Консултантът не спести похвалите и относно качествата на хореографията, стайлинга, постановката и цялостната реализация на предаването.

Тази вечер за първи път финалистите ще имат честта да бъдат на една сцена с един от най-обичаните български изпълнители – Васил Найденов. Те ще зарадват зрителите на "Нова телевизия" легендарния му хит "Сбогом, моя любов".

Четвъртият концерт, който се състоя снощи, премина под звуците на българската музика. Специални гости на шоуто бяха Елица и Стунджи, Белослава, Дони и Нети. Те изгледаха с интерес изявата, в която финалистите изпълниха техни вечни хитове. Ива Екимова и дъщеря й Дара се просълзиха, докато слушаха "Мой свят" на Сленг в изпълнение на Voice Оf Boys. Александра представи нова интерпретация на песента на Мария Илиева, композирана от Мага - "Лунен сън". Елица затанцува на песента й със Стунджи "Вода", интерпретирана от Ангел и Моисей. Мартин разчувства зрителите с "Да те жадувам" на Сигнал, а Маргарита благодари на Белослава и Живко Петров за хита им "Между две луни", с който тя ще се бори за зрителския вот.

Изискванията на журито се покачват с всеки изминал концерт и те все по-често отправят критики към финалистите и дори спорят помежду си. Вчера Поли Генова изрази мнение в неправилния избор на Мага за песен на Нора, а според Васко Василев Александра не успя да развълнува аудиторията със своето изпълнение.

С напредването на шоуто, задачата на зрителите става все по-трудна. Те трябва да подкрепят своя фаворит, ако искат да го видят на финал. За четвърта поредна седмица на елиминации днес ще се изправят двамата изпълнители, събрали най-малко гласове. Четвъртите поредни елиминации ще протекат без Васко Василев, който, както MySound.bg извести, тръгва на благотворително турне из Азия.

От тази седмица решението кой участник отпада ще бъде взимано от останалите членове на журито – Мария Илиева, Поли Генова и Мага.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички