Васил Петров е следващият звезден репортер


Васил Петров е следващият звезден репортер

4353

Новият звезден репортер на "Календар" е Васил Петров.

Певецът, известен като "Другият" - по името на една от най-хитовите си песни, и като българския Франк Синатра - заради гласа си, ще покаже, че когато стилът е начин на живот, той остава запазена марка във всичко, което човек прави.

Зрителите на "Нова телевизия" ще гледат журналистическите му находки всеки ден до края на седмицата.


Понеделник, 14 февруари

За Деня на влюбените – какво знаем и какво не знаем за целувката? Според ново изследване човек се целува 336 часа в живота си, а страстната целувка съкращава живота с една минута. Ще накара ли това хората да се целуват по-малко?


Вторник, 15 февруари

Какво е енотуризъм и има ли той почва у нас? Вокалистът ще заведе зрителите в едно софийско помещение, строено като пивоварна през 1862. Там, на шест метра под земята, се съхранява червено вино – пловдивски мавруд от 1940 което вече е част от националното богатство. Звездният репортер на "Календар" дегустира пред камерата червено вино, също специална селекция.

Сряда, 16 февруари

Две години преди да забранят тотално пушенето у нас – расте ли броят на хората, които отказват цигарите? Дали това все пак е мисия възможна – Петров разговаря с хора, отказали вредния навик, и с доктор София Ангелова, която дава практични съвети за отказване на вредния навик.
 
Четвъртък, 17 февруари

Възможно ли е културата да се издържа без финансовото участие на държавата. Това на практика доказва Нов симфоничен оркестър, чиято система на финансиране е подобна на американската. Как работи у нас вече 14 години и имат ли бъдеще въведените от тази година делегирани бюджети?
 
Петък, 18 февруари

Отрази ли се кризата на пазара на луксозните имоти в България? Оказва се, че този сегмент от пазара почти не е пострадал от кризата и пръв излиза от него. Джазменът се разхожда из най-скъпите места и имоти в София, където квадрат жилищна площ се търгува между три и пет хиляди евро. Кой си купува такъв имот и какво получава срещу такава космическа сума?
 
Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в "Звезден репортер" и да разработи три различни репортажа, е Миро. След него се изявиха Татяна Дончева, Надежда Михайлова, актьори от сериала "Забранена любов", Калин Вельов, Нина Николина, Юлия Юревич, Алисия, Жасмина от "Сделка или не"...

Николай Василев е първият действащ министър, който стана звезден репортер от 20 до 24 април 2009.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички