Васко Найденов турил слухов апарат?


Васко Найденов турил слухов апарат?

5247

Васил Найденов се носи със слухов апарат по участия напоследък, алармират по различни форуми присъствали не негови концерти.

Вокалистът бил забелязан за пръв път да намества нещо около ухото си още на полуфинала на конкурса „Евровизия” 2009, поясняват наблюдателни негови почитатели. Той извършил същия жест и на изявата си в столичния клуб “Black Label” неотдавна, а и по време на гостуването си на финала в "Mюзик Айдъл" 3.

Очевидно устройството се размества, докато Васко се движи по сцената, а това, което прави, прилича на движението, с което глухите, носещи апарати, напасват машинката, обясняват зрители.

Не сте прави, това не е слухов апарат – изобретението на Милър Хътчинсън от далечната 1901-а, а висококачествена слушалка, опонират други. С нея Васко си осигурявал винаги да е „в час” с интструменталите, които текат, и са му необходими за правилното изпяване на парчетата, а не да слухари към колоните, според тях.

Найденов е известен със своя перфекционизъм и с това, че е един от малкото родни изпълнители,  държащи да пеят абсолютно на живо, независимо от звуковата среда и условията наоколо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички