Веско Маринов: Любов по време на криза


Веско Маринов: Любов по време на криза

5231

На 9 април от 19 часа, в зала 1 на НДК, между Веселин Маринов и вярната му публика, ще се разгори с пълна сила “Любов по време на криза”.

Така “певецът на народа” е избрал да нарече предстоящия си, 16 по ред традиционен пролетен концерт.

В първата част на спектакъла, публиката ще може да си припомни забравени стари песни на Веско Маринов от периода 1989, 1992, 1999 година, на които певецът е дал нов живот, чрез специално обновяване на звученето и аранжиментите им. Във втората част ще прозвучат най-популярните и обичани хитове на изпълнителя.

След бляскавия грандиозен Коледен спектакъл, Веско е поканил за режисьор на пролетния си концерт отново Ники Априлов, който този път ще изненада зрителите в зала 1 на НДК с раздвижени и необичайни сценографски решения.

Екипът се е заел с амбициозната задача да изгради втора сцена, която ще бъде издигната на второ, по-високо  ниво. Там ще се развихрят танцьорите от формациите ”Модел” и "Веселина", балетите “Веда Джуниър” и “Вайя” и танцова формация “Чинари”, които са подготвили нова атрактивна хореография.

Концертът “Любов по време на криза”, който вече гостува в девет града на страната, ще бъде заснет и излъчен от "bTV". Билети се продават на Билетния център на НДК и от "Ticketstream.bg" на цени между 12 и 50 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички