Виж кой спечели покана за фестивала Sense Of Rock 2013


Виж кой спечели покана за фестивала Sense Of Rock 2013

4000

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе от нашите приятели от "Илиев Мюзик Ентъртейнмънт", организиращи първото издание на Sense Of Rock.

Както е известно, фестивалът ще се проведе на Националния хиподрум в Банкя на 13,14 и 15 септември.

Цели осем късметлии получават безплатен ТРИДНЕВЕН пропуск за събитието.

Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Коя популярна българска поп-рок формация, която възобнови дейността си в началото на годината, ще бъде хедлайнър в първата вечер на Sense Of Rock 2013?

Вярното е: Диана Експрес.

Честито на Ива Дойчинова, Теди Иванова, Цветозар Черкезов, Корнелия Атанасова, Иван Борисов, Делян Иванов, Даниела Спиридонова и Цвети Христова!

Sense Of Rock 2013 се заявява като най-голямото музикално събитие, предназначено само за български рок и метъл банди и изпълнители.

На територията на фестивала са осигурени безплатни къмпинг за 5 000 палатки и каравани, и интернет.  Деца до 12-годишна възраст ще влизат безплатно.  

На сцената на хиподрума в Банкя ще ще има и малка сцена, оборудвана с инструменти, на която ще свирят млади таланти. Цялото събитие ще бъде заснето в HD формат и ще се излъчва по телевизията, както и на огромния екран на лятното кино в Банкя. То ще бъде възстановено от организаторите на Sense Of Rock. Водещ на трите вечери ще бъде Васко Громков.

Емблематичната за българската популярна музика формация Диана Експрес възстанови концертната си дейност, за радост на ценителите.

Митко Щерев, Илия Ангелов (на снимката), Живко Топалов, Бисер Йосифов и Александър Георгиев планират национално турне и юбилеен концерт догодина, както и различни специални проекти като "Най-доброто от Диана Експрес".

Билети за Sense Of Rock 2013 - в касите на "ТикетПро" в цялата страна и онлайн чрез www.ticketpro.bg. Цената на пропуск за три дни е 45 лева, за два - 35 лева и за един ден - 25 лева. Билети ще се продават и на място но на цена (cъответно) 55 лв., 45 лв. 35 лв. До Националния хиподрум в Банкя може да стигнете с автобуси № 47, 48 и 49, които тръгват от метростанция "Сливница", както и с маршрутка № 10.

За повече информация:
Илиян Илиев: 0886 13 88 82
https://www.facebook.com/senseofrock2013?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички