Виктория Бекъм двуполюсна?


Виктория Бекъм двуполюсна?

5120

Виктория Бекъм (Victoria Beckham) си пада и по жени.

Бисексуалните наклонности на съпругата на Дейвид Бекъм бяха разкрити първо от братовчедката на футболиста - Моника Бекъм, пред английското списание "ОК!" неотдавна. Малцина хванаха вяра обаче.

"Виктория кръшкаше на Дейвид с Джоана Хътчънс (хореографката на Мадона (Madonna) - бел.р.). Отношенията им са документирани в дневника на Виктория - при това описани с крайно нецензурен език, определяйки съпружеския им живот с Дейв като ""досаден и протоколен", казва Моника.

Джоана бе до Мадона над 10 години. Тя не се занимавала само да обучава танцьорките на поп певицата, а е била за нея и "нещо повече", според Моника.

Вокалистката на Спайс Гърлс (Spice Girls) бе засечена от папараци в женска компания на излизане от централен бар в Ел Ей рано призори оня ден, отбелязват американските таблоиди.

Пош Спайс пуснала език на едната от своите придружителки секунди преди да се качи в таксито с другата от тях. Виктория била в Ел Ей на контролен преглед при своя пластичен хирург, който намали бюста й неотдавна, става ясно от публикациите.

Тя се е срещала и с други жени дори след раждането на Ромео. Захвърляла е детето на бавачката и драсвала по любов във времето, когато Дейвид се е съсипвал по тренировки и мачове, подозира Моника.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички