КоЯn на Hills Оf Rock 2024: Once a Freak, Always a Freak. Средният пръст и малко други есенции
С Плешивото куче на терен, преди генералните репетиции на някои от по-ярките участници в афиша на:
Легендата на японския авангарден джаз Акира Саката в София
Първо издание на Music Vibes Festival. Молец, Fyre, Атанас Колев, Боро Първи и други хитови изпълнители в Созопол. Крис Макаров и Юли Славчев - посланици на нов бранд за дрехи втора употреба
Hayes & Y и Woomb с ексцентричен концерт в Созопол
Мокри и усмихнати с Dubioza Kolektiv в Созопол. Веселяците канят на "концерт с приятели" със специални пакети на билети с отстъпка
Lеft To Die с нов концерт в София: Култови песни на Death от "Scream Bloody Gore" и "Leprosy"
Рок маратон: Mono Inc, Pain Of Salvation и Ihsahn в три последователни дни в Пловдив
Трето издание на Международния джаз фестивал "Д-р Емил Илиев" в Боровец от 2 до 7 август
Judas Priest - Защитниците на Непроницаемата вяра в София
Траш и спийд на макс с американските титани Toxic Holocaust
Chuck Billy (Testament): "Ще крием бирата в бекстейджа от Maltworm"

Владимир Зомбори е големият победител в "Като две капки вода" 2024


Владимир Зомбори е големият победител в "Като две капки вода" 2024

1610

Владимир Зомбори стана големият победител в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" и спечели голямата награда - чисто нов лек автомобил Ford Puma.

Зомбори отвоюва безапелационно победата с образа на легендата Фреди Мъркюри и песента "The Show Must Go On". Разплакан, той благодари за подкрепата и любовта на зрителите. В препълнената зала "Арена София" финалът на шоуто бе грандиозен и се превърна в силен завършек на подобаващо силния сезон. "Не съм си представял такава енергия и любов от хората. Благодаря от сърце на всички!", сподели триумфантът минути след като получи отличието за най-добър имитатор.

За титлата "Най-добър имитатор" финалистите избраха сами своите образи. След като зрителите на "Нова телевизия" дадоха своя глас, 4 от участниците продължиха към големия финал – Християна, Наско, Зомбори и Иво Аръков.

Последното шоу започна бляскаво с дуети между Герасим Георгиев - Геро и Любо Киров, както и със запомняща се колаборация между Димитър Рачков и Веселин Маринов. На финала единствено зрителите имаха право да гласуват.

След първия етап Християна Лоизу, Наско от Б.Т.Р., Владимир Зомбори и Иво Аръков продължиха и официално влязоха в битка за победата. В крайна сметка четвърти се оказа Иво Аръков, на трето място зрителите класираха Наско от Б.Т.Р., а на второ място остана Християна Лоизу.

Първа във финалната вечер излезе Джулиана Гани, която бе избрала да имитира Ейми Уайнхаус и да изпее хита ѝ "Rehab". Последната имитация на Джулката не беше нещо особено, но така или иначе цялостното ѝ представяне през сезона бе водено основно от забавлението и старанието.

След нея на сцената в "Арена София" се качи поп-фолк певицата Мария. Нейният избор бе сръбската звезда Цеца Великович и песента ѝ "Забранени град". Мария се постара да изпее хита, но го направи не кой знае колко впечатляващо.

Трети се появи Панайот Панайотов в образа на Рой Орбисън и вечния му хит "Pretty Woman". Панайотов се развихри като за последно и направи наистина много приятна имитация, с което доказа, че някои образи пасват "като ръкавица" на изпълнителя. Финалист № 4 бе Елена Атанасова, която посочи за свое финално изпълнение образа на Елица Тодорова. В нейния образ тя изпълни "Вода". Актрисата даде всичко от себе си за  супердинамично изпълнение, а така успя да предаде мощта на песента. Последва имитацията на Иво Аръков, избрал ролята на Дан Рейнолдс от групата Imagine Dragons и световния хит "Believer". Аръков определено се постара да представи една от най-популярните песни в света в последните няколко години и на моменти му се получи много добре.

Шеста поред излезе Християна Лоизу, чийто избор бе трудният образ на Валя Балканска и песента "Излел е Дельо хайдутин". Лоизу направи смразяващо силна имитация, която вдигна залата на крака. Наско от Б.Т.Р. излезе предпоследен на сцената в образа на великия вокалист на Iron Maiden Брус Дикинсън за класиката "Fear Оf Тhe Dark". Изпълнението бе от сърце и най-искрена рокаджийска душа. Последен във финалната вечер излезе тоталният фаворит в този сезон Владимир Зомбори. Той бе избрал за последна своя имитация не кого да е, а вечният Фреди Меркюри с безсмъртния хит "The Show Must Go On". Имитацията беше мощна и очаквано се превърна в най-добър възможен завършек на финала на шоуто. Притеснението на актьора бе напълно разбираемо, като се има предвид, че пред него бе не само препълнената зала, но и огромна телевизионна аудитория.

"Тази вечер написахме история. Никога досега телевизионно предаване не е излъчвано на живо пред 11 хиляди души. Това е магията на телевизията. Благодаря на хората, които оставиха сърцето си в този сезон. Благодаря и на журито и на водещите. Лудостта на Геро и Рачков прави шоуто толкова велико", сподели вълнението си продуцентът Маги Халваджиян.

Владимир Зомбори е известен на зрителите от редица филми и сериали. Той има роли в "Пътят на честта", "Под прикритие", "С река на сърцето", "Мен не ме мислете", "Вина" и др. Участва в историческата драма "Воевода" и драматичния филм "Дъвка за балончета". На последния лайф той  имаше задачата да влезе в ролята на Стивън Тайлър от Aerosmith и да изпее "I Don't Want Тo Miss А Thing". Изпълнението си той посвети на своята любима. "Искам да благодаря на моята жена - Весела Бабинова, че е до мен и ме подкрепя, обича и че сме семейство. Това парче беше специално за теб, любов. Обичам те", обърна се той към нея. Постъпката му накара публиката да се изправи на крака и всички силно аплодираха романтичния жест.

Владимир Зомбори е роден в Пловдив през 1988 година. През 2011 г. завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на проф. д-р Атанас Атанасов, след което става част от трупата на Малък градски театър "Зад канала". Същата година участва и в първия сезон за България на музикалното предаване X Factor. Още тогава той се изявява като добър певец, успява да стигне до финала, но отпада малко преди това.

Снимка: Фейсбук профила на "Като две капки вода"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички