Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Водеща на ФЕН ТВ сключи брак


Водеща на ФЕН ТВ сключи брак

4869

Румен Гунински, син на кмета на Правец, вдигна пищна сватба в родния си град през уикенда.

Неговата избраница е популярното лице на музикална телевизия ФЕН ТВ Лилия Господинова. Въпреки работните си задължения двамата успяха да организират венчавката за няколко месеца. В момента Румен е мениджър на баскетболния клуб "Лукойл", а Лили успешно завършва четвърти курс в УНСС и скоро ще бъде бакалавър в специалността "Международни икономически отношения".

Сватбената церемония беше като в приказките, свидетелстват очевидци. На брега на езерото в Правец влюбените си казаха съдбовното "да" пред погледите на най-близките си. Лично кметът на Правец, баща на младоженеца, венча младото семейство, което предизвика сълзи от щастие и радост в очите им. Сред гостите на церемонията се забелязваха и много ВИП-личности, които отрупаха младоженците с огромни букети и подаръци. Времето беше благосклонно към новото семейство Гунински, на което със сигурност ще му върви "като по вода". Няколко часа преди сватбата се разрази голяма буря, която за щастие постепенно намаля и спря непосредствено преди заветния час на церемонията.

В балната зала на хотел RIU Pravets Resort гостите с нетърпение очакваха появата на младоженците. По стар български обичай тъщата и свекървата посрещнаха младото семейство. С ритването на менчето се падна бялото цветче - първата бъдеща рожба ще бъде момче. При разчупването на питката над главите на младоженците се оказа, че няма да има ясно изразен командир на бъдещия дом, тъй като парчетата бяха абсолютно равни.

Специални гости на Румен и Лили Гунински бяха музикантите от група Мастило. Именно на тяхната песен "В ръцете ти е най-добре" влюбените изиграха своя първи сватбен танц. За приповдигнатото настроение на присъстващите се погрижи и Етрополският духов оркестър. За втори път гостите видяха щастливите сълзи на младата водеща, когато нейната свекърва официално я припозна като своя дъщеря.

Сватбеното тържество продължи до ранните часове на нощта, а финалът бе поставен с красива и цветна заря.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички