Всички обичат Raymond


Всички обичат Raymond

5661

Носителят на 5 награди "Грами" ("Grammy") - Ъшър (Usher), отново е на върха с най-новия си албум "Raymond v Raymond" ("LaFace"/"Jive Label Group").

Дискът е на българския музикален пазар от "Вирджиния Рекърдс"/ "Sony Music Entertainment".
 
Шестото студийно творение на звездата е N 1 албум в Щатите, в "Billboard’s "Top 200" за албуми, в "Top R&B/Hip-Hop" за албуми, оглавява и класацията "Top Digital Albums".

Това е третият проект на певеца от Атланта, който дебютира на N 1 в "Top 200" за албуми и четвъртият му N 1 в преброяването за ар-ен-би дискове. Феновете полудяха по хита “OMG” с участието на Уил Ай Ем (will.i.am.) Само за седмица парчето се озова в "Top 10" на "Digital Singles".

"Raymond v Raymond" доминира и в международните класации, като скочи директно в "Top 10" на Канада, Холандия, Австралия, Германия, Испания и Италия. Албумът ще излезе и в Обединеното кралство малко по-късно този месец, но “OMG” вече е N 2 в чарта на iTunes на Великобритания и N 8 в националната класация за сингли само 2 седмици след издаването си.

В допълнение, критиката също прегърна "Raymond v Raymond"."The Boston Herald" описва материала като “разнообразен, приятен и обилен”; ”The Los Angeles Times" написа, че Ъшър е “обратно в играта” и му даде 3 от 4 звезди в ревюто си; а "The Washington Post" просто декларира, че “… всички обичат "Raymond..”.

След няколко специални участия, включително в "Good Morning America" и "American Idol", тъмнокожият симпатяга ще продължи да промоутира албума.

Ъшър идва в Европа в средата на този месец.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички