Второ експлозивно издание на Smugglers Swing Club


Второ експлозивно издание на Smugglers Swing Club

4591

Дъ Смъглърс Кълектив (The Smugglers Collective) канят отново всички пристрастени към винтидж културата и звука от 40-е, 50-е, 60-е години в своята машина на времето.

Тандемът е на ход в столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. довечера. Освен вихрена веселба, Павката и Митака ще презентират и първия български ретро календар. В появата му са замесени още рок-енд-рол порталът Rockabilly.bg и винтидж марката Vintage Sofia. На последно място - красивите български момичета, заснети на страниците му. Всеки месец e с уникална снимка в pin-up стил. Календарът е с размер 31/40см, a количеството е ограничено - само 150 бройки.

След фантастичния успех на пилотното парти от серията Smugglers Swing Club диджеите пак включват телепорта за пътуване към ерата на суинга, джаза, рок-ен-рола и електро суинга.

Танците, разбира се, продължават да са на почит – този път майсторски хореографии ще покажат танцьорите от новосформираната формация Swingin’ NinJazz. Това е група от суинг ентусиасти, обединени от любовта си към музиката и заразителната енергия на танци като чарлстон, линди хоп и буги вуги. От другата страна на барикадите ще застанат брейкденс експертите от Art From The Heart за приятелски дуел между суинг и електро.

Освен задължителните музика и танци, второто издание ще предложи автентичен будоар – грим, прически и аксесоари от Vintage Sofia, за всички желаещи да се преобразят поне за една вечер. Гостите ще имат за първи път възможността да си направят за винтидж фото сесия в цялостен оригинален ретро декор.

От спонтанен феномен Smugglers Swing Club се превръща в традиция. Дъ Смъглърс Кълектив гласят главозамайващи изненади за следващите серийни партита под бомбето на събитието, научи MySound.bg.

Същинската част на изявата е от 22.00 часа. Входът е на цена от 7 лева, без предварителна продажба на билети.

Smugglers Swing Club е едно от избраните Grolsch Pop Up партита, където истинският характер и независимост на бирата Grolsch разкриват изявен афинитет към винтидж естетиката.

Не пропускайте суинг събитието на годината, приканиха организаторите.


Mixtape 5 е на булевард "България" 1 в подлез "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички