Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Вълчето време на ФСБ в Пловдив и Варна през септември


Вълчето време на ФСБ в Пловдив и Варна през септември

3214

След невероятния успех на “Вълче време” в София през пролетта, на фона на неспокойните събития и съзряващото гражданско общество, на 4 септември, Античният театър в Пловдив и само няколко дни след това (11 септември) Летният театър във Варна ще посрещнат почитателите на прогресив рока в България и групата, която му се посвети, без да измени на музикантските си принципи - ФСБ!

Музикантите от легендарната група ще представят на вярната си пловдивска и варненска публика забележителния рок спектакъл "Вълче време" с нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, твърд звук и много светлина.

Като контрапункт на нежната феерия “ФСБ Симфони”, споменът за която остава незабравим и вълнува почитателите на групата вече две години, новата концертна програма ще взриви неспокойния им дух в тези вълчи времена. Актуална, агресивна, високо професионална и въздействаща музиката на ФСБ ще прозвучи с нова сила, с мотото “Заедно можем”!

Носителите на Наградата на Пловдив - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев споделят нетърпението си от предстоящата среща с феновете и невероятното преживяване да свирят отново в Античния театър, както и респекта си към едно от най-значимите културни събития в България - Есенния салон на изкуствата в Пловдив.

Те също така тръпнат в очакване да свирят отново в града, от който започна Голямото завръщане на групата с концерта ѝ на 8 декември 2010. Изпълнената до краен предел Спортна зала във Варна и топлият прием от страна на публиката оставя следа в концертната история на ФСБ - по традиция харесвана и обичана от варненци в годините назад.

Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" се предлагат на касата пред Общината и в магазин “Мюзик Център” в Пловдив, в мрежата на Тикет Плюс, в Дюкян Меломан, в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис". Варненци могат да закупят билетите си от Летния театър.

Цените на билетите са 20 и 30 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички