Yo! Check Your Head, поръчай си подобрените Бийсти Бойс


Yo! Check Your Head, поръчай си подобрените Бийсти Бойс

4891

Третият албум на Бийсти Бойс (Beastie Boys) - "Check Your Head", е следващата класика от момчетата, която ще бъде преиздадена в ремастерирана версия от "Capitol"/ "EMI", за България – "Анимато Мюзик". Предварителните поръчки ще стават на beastieboys.com, където офертите варират от вискокачествен дигитален даунлоуд до ултралуксозен винилов пакет, лимитиран до 2000 копия. Изданието влиза във физическа продажба на 7 април.

Преиздаването на проекта съвпадна и с новината, че групата ще е хедлайнър в "Hollywood Bowl" на 24 септември. След потвърденото участие това лято на феста "Bonnaroo" и множество други спекулации за фестивални дати, шоуто в "Hollywood Bowl" се оказа първото им хедлайн-шоу, което ще подкрепи предстоящото издаване на новия диск на бандата.

Той се очаква по-късно през годината.

За билети: www.beastieboys.com.

Оригинално издаден през април 1992, "Check Your Head" е крайъгълен камък за Бийсти Бойс на много нива: това е първият албум, изцяло продуциран от Марио Калдато Джуниър (Mario Caldato Jr.) и включва на кийборд Мони Марк (Money Mark). Проектът е и първият, записан в собственото студио на бандата - G-Son, Атуотър Вилидж, Калифорния.

Най-важното от всичко обаче е, че парчетата в продукцията отбелязват завръщането на живите инструменти в звука на състава: на барабани се изявява Майк Ди, Адрок - на китари, и MCA на бас – за първи път след ранните хардкор/пънк записи от 1980.

Със силата на вече абсолютните класики "So What'cha Want", "Pass The Mic", "Gratitude" и "Jimmy James" тогава, "Check Your Head" отнесе щатския "Топ 10", а свирепите момчета моментално изригнаха на мощно турне. Продажбите стигнаха платинен статус, като бандата си осигури масивна доминация над поп културата за цяло едно десетилетие.


Check Your Head:

* Digital Download (album and b-sides)
 - Deluxe Digital Option (also includes videos and video commentary)
 * Deluxe, limited collector’s vinyl + Digital Download
 * Standard double vinyl + Digital Download
 * Ecopack double CD + Digital Download
 * Shirt combos:
 - Deluxe Digital + shirt
      - Standard Vinyl + shirt
      - CD + shirt
      - Deluxe, limited collector’s vinyl + shirt


Още инфо на www.beastieboys.com; www.animatomusic.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички