Заразителен рок от Австралия. Бау!


Заразителен рок от Австралия. Бау!

4793

Австралийската банда Airbourne ще издаде новия си албум - "Black Dog Barking", в каталога на Roadrunner Records на 21 май.

Дело на многократно награждавания продуцент Brian Howes, това е третият диск на групата, последовател на "No Guts. No Glory" (2010). 

Заразителната музика на Airbourne е използвана в повече от 20 видео игри, безброй филми, трейлъри и т.н. Вдъхновени от Judas Priest, Thin Lizzy, AC/DC и Motörhead (Моторхед), групарите печелят фенове от 2003 със силна енергия, ударни акорди и истински рок рифове. Квартетът има много признания и награди, включително тази, която отнесе на Golden Gods Awards от списание Metal Hammer през 2003. Първият диск на групата - "Runnin’ Wild", беше обявен за най-добър дебютен албум.

Идващи от Уорнамбул, малко градче, в което се пие, на северозападния бряг на щата Виктория, музикантите постоянно печелят нови и нови последователи, благодарение на ескплозивните си изпълнения на живо по многобройни фестивални участия, включително хедлайнърски шоута на Wacken 2011, Rock Am Ring/Park (Германия) и Download във Великобритания

"Албумът е плод на много усилия не само от страна на бандата, но и от продуцентския екип, който работеше часове наред, по седем дни в седмицата, дори на Коледа и в навечерието на Нова година, за да се постигне възможно най-добрия резултат, подкрепен от реални безсмъртни тонове. Сега ние сме готови да ви го предоставим… така че отворете по бира и позволете малко рок-ен- рол да навлезе в ушите ви", приканват музикантите.

В групата са Joel O’Keeffe (вокали/китара), Ryan O’Keeffe (барабани), David Roads (китара) и Justin Street (бас).

"Black Dog Barking" ще бъде на музикалния пазар у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още -на:

www.roadrunnerrecords.com

www.airbournerock.com

http://www.facebook.com/airbournerock

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички