Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Зумба истерията завладява и София


Зумба истерията завладява и София

12888

Двете най-големи зумба школи в София - Body Art Kally и Dance Academy, чиито лицензирани инструктори са холандецът Ерик Лалта и Галя Джуранова, организират първото по рода си зумба парти у нас - Lаtin Playground.

Ерик Лалта е познат в родните латино среди като главен хореограф на Латино фестивала и Коледния салса бал.

Събитието ще събере на едно място почитателите на няколко екзотични музикални стила едновременно – салса, меренге, бачата, ча-ча, регетон, зуук/ кизомба, калипсо/касав в цала 6 на НДК довечера.

Първите посетители ще имат възможност да се включат в уроците по зумба за начинаещи - от 17.00 до 18.00 часа. За всички, които биха искали да потанцуват още час зумба преди голямото парти - времето е от 18.00 до 19.00 часа. Точно в 21.00 стартира голямата забава. През цялата вечер на плазмите в залата ще се излъчват анимации, насочващи начинаещите как да танцуват. Следва специална шоу програма от 23.00 ч. с изненади от Бразилия и мини продукцията "Вампири” с участието на Miro Dance и Fantasia Dancers. Партито ще продължи до 3. 00 часа.

Цена на входа - 10 лева, а в комбинация с урок преди това - 15 лева.
 
Зумбата е вдъхновена от фитнеса програма, която смесва гореща латино, поп музика и завладяващи парти движения. От създаването си през 2001 досега се е превърнала в най-всеобхватната и най-успешна танцова фитнес програма с повече от 10 милиона последователи, които танцуват всеки ден в повече от 90 000 локации по света в повече от 110 страни.

Тя замества трудните и тежки упражнения във фитнеса с нещо лесно и приятно със същия ефект. Зумба няма сложни движения, които да се заучават и не е нужно да си търсите и партньор за танци, тъй като най-важна е музиката - прекрасен начин да поддържате добра физическа форма, който същевременно зарежда с настроение.

Зумба е разработена така, че да покрива почти всички възможни възрасти. Има специална програма за деца, наречена Zumbatomic, както и за възрастни хора, която се нарича - Zumba Gold, колкото за мъже, толкова и за жени. Тя оформя тялото по един и същ начин независимо от пола. Разработена е така, че едновременно да натоварва долната част на тялото, която включва бедрата и подбедриците, средната част, включваща коремните мускули и тези на гърба, и горната част, а именно - мускулите на раменете и ръцете.

Ерик Лалта преподава в Dance Academy (столичната зала "Фестивална", квартал "Гео Милев", улица "Манастирска" 35), като часовете му по зумба са: вторник, сряда, четвъртък и петък от 19.00 часа.

Заниманията по зумба в Dance Academy ще бъдат безплатни за всички, които все още не са пробвали най-новия фитнес танц и имат желание да го направят - от 19 ч. на 26 януари (сряда) И 28 януари (петък).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички