Звезди се подлагат на тест за популярност в радио FM+


Звезди се подлагат на тест за популярност в радио FM+

4608

Сутрешните радиоводещи Тони и Сашо от радио "FM+" са решили по оригинален начин да посрещнат рождения ден на своето предаване – “Kofein!”.

В последните две седмици от януари те ще тестват в ефир колко известни са всъщност българските звезди.

Популярните двойки, решили да се подложат на слушателския вот, са едни от най-известните лица от телевизионния екран, кориците на списанията и жълтите страници на пресата: Азис и Катето Евро, Лора и Владо Береану, Иво Сиромахов и Ивайло Вълчев от “Шоуто на Слави”, Ива Дойчинова и Богдана Трифонова от “Часът на мама”, Наско Сираков и Илиана Раева, Румънеца и Енчев, Стоян и Елица, Тома и Невена, Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин...

“Признавам си, достра трудно ни бе да убедим някои от тях да се включат. Все пак това е един експеримент, който цели да провери не само известността им, но и името, което имат те в обществото”, обясни Надежда Радева, програмен директор на "FM+".

Водещите Тони и Сашо допълват: „Сутрешният Аз тест” е най-точния начин да покажем истинското лице на родния шоубизнес. Радиото е медиа, която владее само слуха. Тук важното е не с каква прическа си, колко скъпа дреха носиш или как позираш. Важното е какво казваш. Безкрайно любопитно ще ни е да проследим реакциите както на звездите, така и на слушателите”.

Кулминацията на експеримента ще е на 2 февруари, когато в продължение на десет часа Тони и Сашо ще интервюират звездите участници.

Тони и Сашо водят своето сутрешно шоу “Kofein!” по радио "FM+". Те са единственият мъжки дует в ефира и печелят вниманието на най-много слушатели всяка сутрин между 6 и 10 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички