500 пъти Нашите 20 по БГ радио


500 пъти Нашите 20 по БГ радио

6874

Рождените дни и юбилеите по БГ радио продължават – след празнуването на деветия рожден ден на сутрешното предаване "Стартер" и 10-а годишнина на медията, идва ред и на 500-о предаване "Нашите 20".

Няма друга класация в българския ефир, която да може да се похвали с толкова дълъг радиоживот.

Юбилейният брой е от 18 часа днес, а повторението  - утре, 20 март, от 11 ч.

Може да чуеш предаванията и онлайн – на:

www.bgradio.bg

"Нашите 20" е едно от първите предавания в ефира на БГ радио. Класацията стартира през 2001 като първия чарт за българска музика на база ротация. Първият N 1 дебют  в ефирната  класация е хитът "Необяснимо" на Ирра. Всяка седмица в "Нашите 20" се подреждат 20-е най-излъчвани песни в ефира на медията.

Предаването се излъчва всяка събота от 18 ч. с повторение в неделя от 11.00 ч. Сегашният програмен директор на радиото – Ирина Бъчварова, е първата водеща на "Нашите 20". Нейна е и концепцията водещият да е жив образ, характерен с чувство за хумор и обезоръжаваща непосредственост, който да разказва свои лични истории, докато отброява хитовете на седмицата.

Един от най-куриозните случаи през годините е, когато заедно с водещата се изявява и едно... куче - бийгълът Арон, който отброява от 20 до едно с лай.

В момента Лора Коцева води "Нашите 20", които ще излъчат своя брой 500 днес. Освен нея зад микрофона ще застане и българският артист с най-много песни N 1 в преброяването – Графа.

Той е изпълнителят не само с най-много песни N 1, а и с най-много изпълнения – солови и в дуети, в чарта през годините.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички