7/8 ритъм докара победа за отбора на Юлиан Константинов


7/8 ритъм докара победа за отбора на Юлиан Константинов

6249

Лидерството на Юлиан Константинов в "Аз обичам България" продължава, стана ясно след поредното издание на шоуто по "Нова телевизия".

"Плакал съм на Сакъз, Сюргун и Машала", така Андрей Слабаков отговори на въпроса дали плаче на романтични филми във финалния рунд на предаването оная вечер. Той призна още, че на ден задължително трябва да изгледа поне по 5 сапунени опери и турски сериали. Не на шега обаче се оказа, че цели 43 % от българските мъже се разнежват, докато гледат романтични филми.

Именно родният режисьор беше човекът, който най-много имаше право да му се плаче, тъй като отново не успя да отбележи победа и така вече изостава с 4 загуби срещу Юлиан Константинов.

Оперният глас отново доказа, че родната статистика му се удава, като позна от първия път процента от българските мъже, които се смятат за джентълмени. Вдъхновен от предишен въпрос за такта на ръченицата (7/8), той и отборът му предположиха 78 % и така дадоха абсолютно верен отговор. В рунда "Средностатистически българин" стана ясно още, че едва 17 % от българските жени смятат, че мъжете у нас са джентълмени, но пък 57 % от тях крият пари от мъжете си.

Особено драматичен и безславен и за двамата капитани беше кръгът "Прочути съграждани", където съотборниците им познаха изключително малко имена на известни наши сънародници. Тимът на Юлиан Константинов в състав Алисия, Филип Аврамов и Латинка Петрова (на снимката) не успя да се сети за известната ни шампионка по борба Станка Златева, а от своя страна жокерът "наш писател, фъфлещ и основател на движение "Гергьовден" дълго време не помогна на Бони, Любо Ганев и Янка Рупкина да се загреят за Любен Дилов-син. Почти изравнени бяха силите и в рунда "Рожден ден". Тук за първи път не бяха отнети точки, тъй като бомбата-подарък "гръмна" между поп-фолк певиците Алисия и Бони.

И в този епизод Слабаков затвърди познанията си за родните диалекти, като преведе правилно хасковската футболна команда "Сторите двар" (пряк свободен удар), за разлика от Константинов, който открито призна, че много обича "барабой с мърве" (картофи с месо), но така и не успя да каже какво точно означава. За сметка на това обаче оперният ас имаше пълно превъзходство в своята сфера и се справи с почти всички музикални задачи.

Как ще продължи следващият капитански сблъсък, ще стане ясно от 20.00 ч. на 22 април.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички