Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Aerosmith издават нов албум през юли


Aerosmith издават нов албум през юли

3293

Чакането свърши!

След дългогодишни обтегнати отношения и здравословни проблеми, редиците на Аеросмит (Aerosmith) отново са строени, а феновете на легендарната банда доживяха и нов албум от нея.

Петнайстото студийно творение на американците, което все още няма дори работно заглавие, ще се появи през юли, информира NME. Именно в подкрепа на новия си материал групата предприема северноамериканското турне Global Warming. Обиколката стартира от Минеаполис на 16 юли.

Продуцент на наследника на "Honkin’ On Bobo" (2004), който постигна златен статус в САЩ, е Jack Douglas. Известен от работата си с грандове като John Lennon, Miles Davis, Alice Cooper, той остави своя почерк и в прочутата тава на Аеросмит "Toys In The Attic" (1975). "Jack е част от бандата още  от първия ден, в който записвахме на репетиция“, казва барабанистът Joey Kramer. Рокаджиите огласиха вестта за новия диск и турнето на пресконференция в мол в Лос Анджелис, на която присъстваха всички от групата, без китариста Брад Уитфорд (Brad Whitford), който бил на турне с друг състав.

По думите на фронтмена Стивън Тайлър (Steven Tyler), новите парчета няма да разочароват почитателите на групата. Той съобщи още, че материалът трябва да бъде миксиран, а и две песни нямат текстове все още, както и че предпочита датата на официалната поява на диска да е месец след началото на концертната им обиколка.

Аеросмит ще участват в саундтрака към филма G.I.Joe Retaliation с песента "Legendary Child", композирана през 1993, когато излезе албумът "Get A Grip". Последната компилация с хитове на групата е "Tough Love: Best Of The Ballads".

Аеросмит подновиха съвместната си работа преди година след дълъг период на странични проекти, конфликти помежду си, имаха и здравословни проблеми. Както MySound.bg вече извести, музикантите няколко пъти пробваха да записват без китариста Joe Perry, който се обяви против участието на фронтмена като съдия в American Idol, но без успех. Нещо повече - дълго време се смяташе, че бандата ще продължи с друг вокалист. Самият Стивън пък бе спряган като евентуален певец в Lеd Zeppelin на мястото на Робърт Плант (Robert Plant).

Драмите в бандата се задълбочиха през лятото на 2009, когато при инцидент по време на концерт Стивън се потроши, падайки от сцената докато танцува, а вратът и едното му рамо бяха сериозно и задълго увредени.

"Когато най-после се събрахме в пълен състав, композирахме парчетата само за четири месеца - нещо нечувано в историята ни досега", не скри Тайлър пред феновете и журналистите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички