Ан Джи е новото попълнение в Нашите момичета: Звезди от кориците


Ан Джи е новото попълнение в Нашите момичета: Звезди от кориците

6511

Новото попълнение в „Нашите момичета: Звезди от кориците” е Ан Джи.

Зрителите на bTV ще могат да видят атрактивната певица от 16.00 часа утре, събота, 16 октомври.

Тя ще сподели, че три пъти е отказвала да позира без дрехи, но баща й настоял с аргумента: „Не може да си толкова хубава и известна и да не се снимаш”. Певицата покани екипа на предаването в дома си, където живеят само тя и малката й норка. Животинчето дори има собствен гардероб, който певицата демонстрира. В четвъртия епизод на риалитито зрителите ще видят как новата „звезда от кориците” избира татуировка за зъбите си.

Плеймейтката Златка ще посрещне екипа на предаването в къмпинг "Каваци", където ще представи семейството си. Златка отново е тъжна, защото точно в този ден са разбрали, че баща й е тежко болен. С носталгия тя се връща към детските си години, когато заедно с него са ходили за риба и всички я мислели за момче, защото била късо подстригана и доста бойна. Пред камерата Златка споделя притесненията си и около връзката си с Благой Иванов, който по това време все още е в чужбина и тя е самотна.

Зрителите ще видят първия урок по шофиране на АТВ на Бориса. Ще стане ясно, че Свилен е първото й сериозно гадже и доскоро младата манекенка се отдавала повече на купони и развлечения, но вече е станала по-кротка. Тя ще запознае зрителите с брат си, когото много ревнува и затова лично одобрява всяка негова приятелка.

Екипът на предаването ще покаже Мариана Маринова след тежка нощ, защото е сънувала кошмари. Предстои й пътуване до Слънчев бряг и много работа по организацията на конкурса "Мис Силикон". Претендентките обаче закъсняват и Мариана се ядосва, защото една истинска „звезда от кориците” трябва да е преди всичко точен и отговорен професионалист.

Момичетата уговарят прическите, грима и „костюмите” и шоуто може да започне.

Какви други тревоги имат "Нашите момичета: Звезди от кориците", ще стане ясно утре.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички