Ангелско сърце! Мери Бойс Бенд откриват нов клуб в столицата


Ангелско сърце! Мери Бойс Бенд откриват нов клуб в столицата

7424

На Мери Бойс Бенд се падна честта на открият с бест-оф сет новия клуб - "Ейнджъл Харт", в София, в събота вечер.

"Мястото е специално за рок, намира се на ул. "Тодор Александров" 20, диагонално на "Син Сити", поясни за MySound.bg фронтдамата Мария Мутафчиева.

Нейната формация ще е на сцената около 22 ч.

Мери Бойс Бенд направиха видеоклип към последния си сингъл - ремикс на песента "Дългият път към дома", наскоро.

Той е дело на Васил Стефанов и включва освен добре познатите от оригинала кадри с оранжевото порше, моменти от концерт на групата в Поморие. Там формацията изпълни „Дългият път към дома” за първи път на живо пред многобройната публика на площада.

"Винаги, когато гледам този клип, ще си спомням за страхотния концерт и гостоприемните хора от Поморие! Мисля, че е уникално, че запечатахме на лента именно първото изсвирване на песента пред публика и го показваме тук. Понякога, след години, човек забравя много подробности около създаването и представянето на музиката си, а тези кадри ще ни връщат на точното място и в точното време. Що се отнася до това защо направихме ремикс на „Дългият път към дома”, то отговорът е ясен - искахме да поднесем парчето и по друг начин на публиката си", казва певицата.

"Напоследък често давам примера, че можем спокойно да сравним една песен с човешко същество, което обличаме в различни тоалети – спортни, елегантни... На хубавата мелодия, както на красивия човек, й подхождат много визии. „Дългият път към дома” е красива песен и може би ще даде името на следващия ни албум”, довери Мери.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички