Балканджи с концерт в София, гонят тъмните сили


Балканджи с концерт в София, гонят тъмните сили

942

Балканджи и BGTSC канят на традиционния за тях голям концерт с песни за змейове, юнаци и самодиви  в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5 този петък, 17 ноември.

В българските народни поверия дните между 14 и 21 ноември се наричат Мартинци и в тях тъмни сили, болести и пакости нападат домовете. Балканджи смело се изправят с песен срещу Мартиняка (черният дух с ярки зелени очи), за да го натикат под камък студен за цяла година.

Така музикантите от фолклорната метъл група ще изпълнят обещанието за нов концерт през есента, което дадоха на феновете по време на събитието на 1 март. Така че, ако не искаш Мартиняка да ти разтури плевнята, да те събори болен баш на уикенда и да ти вкисне бирата, ела да изпеем бялата магия на Балканджи на празника, в какъвто се превръща всеки концерт на една от най-любимите и самобитни български банди, приканват организаторите BGTSC. Освен весела програма, Балканджи ще представят и новите си тениски, които вероятно ще се предлагат само на този концерт.

Събитието ще се проведе при следната програма:

19.00 часа – отварят вратите за публика;
20.30 часа - Балканджи
22.10 часа – очакван край

Билети в ограничен тираж може да намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и bilet.bg, както и на входа на клуба в деня на концерта, ако са останали. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

При всяко събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие, организирано от BGTSC всеки, закупил билет за него, гарантирано получава средствата си в посочения за това период

BGTSC е член на сдружението "Сцена Музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.

Популярни песни на Балканджи:

"Видение": https://www.youtube.com/watch?v=XyVizaSlRU4&ab_channel=MissskinNet

"Бела девойка": https://www.youtube.com/watch?v=TZSmTGXWKlY&ab_channel=Balkandji

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички