Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи

Белослава, Кичка Бодурова и Емануела в Станция Нова


Белослава, Кичка Бодурова и Емануела в Станция Нова

5039

Много звезди от музикалния небосклон предстои да се изявят в "Станция Нова" по "Нова телевизия" утре.

Кичка Бодурова ще гостува в рубриката на Валерия Велева "По пантофи".

"Съпругите" Вихра и Мая ще разговарят с певеца Кристо за настоящите му проекти в музиката и киното, и свободно ли е сърцето му в момента, както и с поп-фолк изпълнителката Ани Хоанг за нейната дубайската приказка. Поканени са още колежката й Емануела, Жоро Петков – коафьор, и Любо Старидолски – футуролог.

Интервюто на Нана е с Белослава, която зарадва феновете си със своя горещ сингъл - "Why". Той ще бъде включен в третия дългосвирещ албум на вокалистката - "Когато има защо", който ще се появи на 14 февруари.

Песента е на Живко Петров и отнема цели 3 години, за да приеме завършен вид. Текстът се ражда в свежото начало на едно съботно утро съвсем наскоро. Белослава го написва за един миг и в следващия вече е в студиото с колегите си. Веднага след това се появява и идеята за клипа.
 
"Измъчих се, защото исках песента да е на български, но като не става - не става... После се срещнах с екипа за клипа, а именно - невероятния фотограф Васил Германов и стилистката Сандра Клинчева. Техният финес, стил и минималистично виждане ме допълват изключително. Мисля, че стана страхотно! Много обичам красиво снимани клипове (виж го ТУК), в които не се случва нищо. Само така човек може да чуе музиката... В клипа са и моите невероятни колеги, които свирят в песента, и с които крача по сцените години наред. Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев (на снимката). Благодаря им, че ги има!", споделя Слава за проекта.
 
Друго в "Станция Нова"?

От "Последно 10" зрителите ще разберат кои са българските звезди с най-атрактивни татуировки. Коментатори по темата са певецът Дичо (VOXX, екс-D2), Светлана ТерзиеваСесил и Антон Андонов – сценарист.

В "Рулетка" предстои първото телевизионно интервю на бития от Киро Японеца бизнесмен Николай Велков, спряган за мозъка на Октопода.

По темата "Води ли държавата война със служителите си" водещите Калина Стефанова и Иво Христов ще разговарят с Ангел Джамбазки, Дим Дуков и политолозите д-р Иво Инджов и Румяна Коларова.

В "Съдебен спор" ще видим  жена, която твърди, че системно е пребивана от своята 79-годишна леля. Заради побой от нея, в продължение на 40 дни била в кома, а две години и половина – в инвалидна количка. Сочената за побойница е баба на 15-годишния бияч, който преди жестоко преби свой съученик прди дни.

Катето Евро ще приготви домашна супа топчета и пържолки в сос от сирена.

В "Най-добрата майка" Ирина Сарачинова разказва историята на гадателката Гюлчен, която, молейки се за живота на детето си, разбира, че има свръхестествена сила и така открива дарбата си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички