Блейз Бейли почита покойния дръмър Клайв Бър на концерта си у нас


Блейз Бейли почита покойния дръмър Клайв Бър на концерта си у нас

4180

Акустичният концерт на бившия вокалист на Iron Maiden – Блейз Бейли (Blaze Bayley), ще се проведе в София тази събота.

Както MySound.bg своевременно огласи, събитието - единствено за Балканския полуостров, е в столичния Rock Bar Fans от 20.00 часа на 6 април.

Младият китарист Thomas Zwijsen ще акомпанира на акустична китара.
Музикантите са решили да прекарат няколко дни в София, като в деня на концерта са си пожелали да хапнат китайско, а през останалите държат да опитат от специалитетите на българската кухня и да се разходят в столицата. Те са настроени много приятелски към родните фенове и са обещали да се срещнат с почитателите си веднага след края на концерта, за да раздадат автографи.

Концертът ще бъде посветен на починалия бивш барабанист на Iron Maiden – Клайв Бър (Clive Burr). Лайфът е петата част от популярната поредица  N.W.O.B.H.M. Night – вечер, посветена на Новата вълна на британския хеви метъл.

Thomas Zwijsen ще изпълни в началото пет класики на Iron Maiden"Run To The Hills", "The Trooper", "Aces High" и "Wasted Years" и "The Evil That Men Do".  След което ще последват около два часа с най-доброто от творчеството на Blaze Bayley и песни от годините му в Iron Maiden.

Новият мини албум на Blaze Bayley излезе на 7 февруари. Той се казва "Russian Holiday" и съдържа пет песни, изпълнени на класическа китара. Китаристът Thomas Zwijsen, станал известен с акустичните си версии на песните на Iron Maiden, също участва в диска.

Билетите - в мрежата на Eventim.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички