Блонд чар от Пламена Петрова в Нашите момичета: Лица от екрана


Блонд чар от Пламена Петрова в Нашите момичета: Лица от екрана

7492

Пламена Петрова, известна от "Мюзик Айдъл" 2 (на снимката), е сред участничките в "Нашите момичета: Лица от екрана".

Първият епизод от третия сезон на документалното риалити ще бъде показан по bTV от 11 часа утре - 20 март.

Кои са другите красиви дами, чиито живот зрителите ще следят в продължение на 13 епизода, и с какви нагласи застават пред камерите?

Радост Драганова: обеща да покаже на зрителите повече от личния си живот, като сподели, че рядко допуска камери дори на снимачната площадка на "Модерно". Тя разкри, че да се снима в поредицата за нея е било истинско предизвикателство, което с удоволствие е приела.

Пламена Петрова: сподели, че след "Мюзик Айдъл" документалното риалити е най-голямото предизвикателство в живота й. Тя обаче с голямо удоволствие е приела поканата на екипа на "Супернова медия". В "Нашите момичета: Лица от екрана" зрителите ще видят кой е мъжът в живота на Пламена, както и как се развива музикалната й кариера в момента.

Златка Райкова: призна, че е приела да участва, защото предаването е много положително. Тя се радва, че зрителите ще имат възможност да я опознаят в светлина, много различна от това, което са виждали до момента.

Силвия Радулова: обясни, че нейното участие ще предложи на зрителите силни емоции. За нейно съжаление, поради студеното време, нямала  възможност да покаже всички забавления, които обича да прави.

Ива Екимова: довери, че камерите са я снимали по цял ден, а тя самата е разкрила много голяма част от личния си живот. Зрителите ще видят как дъщеря й Дара пее, както и какви са проектите и идеите, по които работи в момента.

Цвети Дилчева е най-малко позната, но обеща да им даде възможност на аудиторията да я опознае чрез риалитито.

Зрителите ще видят и Ива Дойчинова. Какви изненади е подготвила тя и в каква светлина ще се се представи пред феновете, ще стане ясно още утре.
 
Първият епизод е посветен на любовта и успеха.

Още в началото зрителите ще видят Радост Драганова. Екипът на предаването стана част от живота й през последните няколко месеца и я документира в най-различни образи. Красивата юристка и водеща на "Модерно" влиза в ролята на треньор по плуване на малката си дъщеричка Бела. На какво иска да научи дъщеря си и как се подготвя за снимки на "Модерно", ще стане ясно в предаването.

Ива Екимова посреща камерата в своя дом, където обсъжда важен договор със своята бизнес партньорка.

Екстремната участничка в Survivor 3 - Силвия Радурова, допуска екипа на "Нашите момичета" в своя апартамент, където признава, че живее по спартански и без излишни мебели. За любовта, свободата, адреналина и пътуванията й до Индия и как успя да разпали страстите на мъжката част от екипа, Силвия ще разкаже в първия епизод на поредицата.

Вратата на дома си открехва в блондинката Пламена Петрова, разказвайки за своя живот след музикалното риалити.

Какво държи в гардероба си и къде заведе екипа на предаването, ще стане ясно тази неделя от 11.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички