Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Четири български рок банди свирят в подкрепа на Рачо Колев


Четири български рок банди свирят в подкрепа на Рачо Колев

3266

Четири от най-добрите български рок банди се обединяват за обща кауза.

Гравити Ко. (Gravity Co.), Остава, P.I.F. и Jeremy? ще свирят на една сцена в столичния клуб "Строежа" днес. Концертът е благотворителен с цел събиране на средства за лечението на спортния журналист Рачо Колев.

Групите нямат нужда от представяне. Всяка от тях ще имат отделен сет. Началото на концертната част е от 22.00 ч., клубът отваря в 20.00 ч.

Билети се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 8 и 10 лв. - по преценка на купувача. Входът на място ще бъде 10 лв.  Капацитетът на клуба ще бъде спазен - 300 души, като се препоръчва предварителното закупуване на пропуски. Каси -" Строежа", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Мултирама", "Ориндж", TBI Credit, бар "Петък".

Управата на "Строежа" е организирала много концерти, впоследствие оказали се напълно разпродадени, но точно за конкретния целта и апелите са съсредоточени в нуждата да присъстват максимален брой хора.


Както MySound.bg огласи, кампаниите в подкрепа на журналиста Рачо Колев, свързани със спортни и музикални събития, се случват от месеци и са характерен начин за събиране на средства. За съжаление, последните данни за състоянието на болния не са добри, както и наличността по сметките към този момент. В тази връзка - всяко едно подобно събитие е изключително важно.

Можете да подкрепите Рачо и чрез есемес с текст DMS RACHO на номер 17 777 за Vivacom, Mtel и Globul (1.20 лв. с ДДС).

За Рачо:

Диагнозата: eритроцитна левкемия, тип М6. Много рядък вид. Засяга червените кръвни телца. Погрешно поставена диагноза миналата есен води до неправилно лечение и състоянието на Рачо бързо се влошава с всеки изминал ден.

През октомври 2011 журналистът постъпва в американската клиника "Джон Хопкинс", където остава до днес. Преминал е 4 химиотерапии, все още не е излязъл в ремисия , която е нужна, за да се направи трансплантация на костен мозък. Началото на тази година започва кампания в подкрепа на Рачо. Обявените суми за терапиите и операцията са близки до половин милион лева.  Спортисти, музиканти и приятели се включват в кампанията.

Музикалната част стартира с концерт на Skitnicks и Casual Threesome в клуб "Алкохол" на 1 февруари. Събрани са пари за текущата химиотерапия и за още една след нея. Междувременно излиза единен дарителски номер (с голямо закъснение поради бюрократични причини).

Преди месец: Рачо боледува от пневмония, която масивно атакува имунната му система. Изпратените есемеси за последния месец са наполовина от предходния, а той тепърва ще има нужда от средства, за да продължи да се лекува. Към момента: сметките на Колев са изчерпани, състоянието му е изключително тежко, а той не може нито да напусне болницата, нито да си плати, за да продължи лечението му.

Сега Рачо е в интензивното отделение на клиниката с много бързо изчерпваща се жизненост и стопяваща се сума, с неяснота около това което ще се случва с него. Изцяло зависим от помощта на приятелите.

DMS RACHO 17 777 (Vivacom, Mtel, Globul)
IBAN номерата са в официалния сайт podkrepi-racho.sportal.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички