ЧРД на Радио Fresh!


ЧРД на Радио Fresh!

8145

Радио Fresh !навършва шеснадесет години днес.

Екипът на медията е приготвил много изненади за своите слушатели, приятели, клиенти и партньори.

Първата е за всички, които обичат да слушат най-модерната музика и да печелят награди. Sweet 16 е играта, в която всеки може сам да избере какво иска да спечели. 160 са наградите, които водещите ще раздават от ефира в продължение на няколко седмици.

Празнуващите Гергьовден пък ще могат да се забавляват с празничната програма – Fresh! Request. Слушателите ще могат да избират любимите си песни през целия ден. В 9 сутринта Калина и Надя от "Шоуто на блондинките" стартираха празничния маратон. В 12 ч. в студиото ще влезе Иво, а компания на всички след 15 ч. ще прави Боби.

Поредният сюрприз следва през уикенда. "Fresh Weekend със Снежина" е новото шоу, което ще се излъчва от 10 до 14 ч. Водещата сред ветераните в радиоефира и част от Радио Fresh! в продължение на дълги години.

Радио Fresh! организира и парти за рождения си ден. То ще се състои в столичния клуб Culture Beat от 19 ч. в сряда, 11 май.

Купонът обещава да събере много приятели, партньори и звезди,които да отбележат рождения ден на медията. От 22 ч. входът ще е отворен и за слушатели, които могат да се присъединят към веселбата, на която се очаква да присъстват и ... Lady Gaga, Rihanna и Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake), закачливо обявиха от екипа на радиото.

 .
Повече за изненадите около рождения ден на Радио Fresh! - на:

radiofresh.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички