В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal

Coca-Cola Happy Energy Tour: ден втори


Coca-Cola Happy Energy Tour: ден втори

5740

Русе за пореден път доказа, че е един от най-сърцатите градове в България.

"Луда вечер в Русе!! Благодаря на Coca-Cola, Тhe Voice и всички изпълнители! Купонът и усмивките бяха на макс! :)) Най-хубавият 15 септември за доста русенци!

"Страхотен концерт! Страхотни изпълнители! Страхотно си прекарахме всички!"

Русе беше мегабрутално .. Този концерт беше един от най-добрите, правени до момента в Русе, всички бяхаа невероятниии!"

Това са отзиви във Facebook след концерта от обиколката на Coca-Cola Happy Energy Tour.

Както MySound.bg съобщи, изявата в Русе бе втората спирка от турнето, организирано от Coca-Cola с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice.

Над 10 000 се събраха на централния площад. Връзката между публика и артисти започна още от момента, в който виртуалният водещ на концерта Дъ Войс стартира обратното броене за начало на шоуто. Изключително силното изпълнение на Студио Dance Zone, Скилър (Skiller) и DJ Дончо (DJ Doncho), с което започна шоуто,  предизвика бурни аплодисменти. Минути по-късно те прераснаха в рев, когато на сцената се появи звездата от Русе, един от най-популярните рап изпълнители у нас в момента - Billy Hlapeto. Двамата с Lexus направиха микс от най-популярните си парчета, представиха и новия си сингъл "Like This, Like That".

Хилядите фенове на площада пяха с цяло гърло заедно с момчетата от Тъч Даун (Touch Down), а и с парчето "Airplanes" на тандема Сантра/Mike Lexus. Избухнаха неудържимо на хита на Графа - "Невидим", и като истински хор сами изпълниха финала на песента. Българската версия на песента на Тайо Круз (Taio Cruz) - "Higher", в изпълнение на Тъч Даун, Лора Караджова и Сантра пък стана повод всички да танцуват заедно с танцьорите от Студио Dance Zone.

Съвсем според очакванията Скилър предизвика огромен интерес и овациите на публиката, особено по време на общото си изпълнение с Тома и неговата банда. Заедно те направиха  рок интерпретация на класиките на Майкъл Джексън (Michael Jackson) - "Beat It" и "Smooth Criminal". Billy Hlapeto излезе още веднъж пред своите съграждани, за да се включи в изпълнението на новия сингъл на Тома - "Сам на света". (Виж клипа).


Още веднъж всички затанцуваха на заразителния ритъм от сета на денс гуруто DJ Sava и атрактивната му вокалистка Andreea D, включващ парчетата "Money Maker" и "I Like The Trumpet", а истинската кулминация беше изпълнението на Sasha Lopez, Broono и Alexandra Blake на абсолютния N 1 едно трак на лятото - "All My People".

Отново най-големите късметлии се забавляваха в специалната фен зона пред сцената - Happy Energy Circle, направиха си снимки с всички звезди от концерта и получиха специален подарък от Coca-Cola – тениска и компактдиск с автографи от DJ Sava и Sasha Lopez. По-късно по време на шоуто те се бориха за привилегията да се качат в Дъ Рейс, като се надпреварваха кой ще направи най-смешна физиономия пред обектива на тайния Coca-Cola фотограф. Петима спечелиха специалния пропуск за Дъ Рейс.
 
Всички снимки на фенове с артистите са качени във Facebook страницата на турнето - http://www.facebook.com/CC.Happy.Energy.Tour, където всеки да може да се тагне и да изпрати своята снимка на приятелите си.

Дъ Рейс се придвижва в момента към Варна, където го очаква нетърпеливата публика на морската столица.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички