Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

D2 се пускат в мач на Kamenitza Фен Купа в Габрово


D2 се пускат в мач на Kamenitza Фен Купа в Габрово

3223

Специално за последния регионален полуфинал от Kamenitza Фен Купа 2013, който ще се проведе на стадион "Христо Ботев" в Габрово този уикенд, рокаджиите от D2 ще направят футболен дебют в най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България.

Митко Кърнев (на снимката), Дидо и компания, подкрепяни от организаторите на турнира, ще се изправят срещу сборен отбор на местните журналисти в специален демонстративен мач, предвиден за 17.00 часа в събота.

След награждаването на регионалния шампион същия ден, от 19.30 момчетата от D2 ще забият до стадиона на специален едночасов концерт по повод края на полуфиналната фаза на тазгодишното издание на турнира.

Точно ден по-рано, в петъчния следобед, битката за Фен Купата на Габрово ще бъде открита официално от лицето на тазгодишното издание на турнира Трифон Иванов и кметa на Габрово г-жа Таня Христова. Веднага след церемонията още един демонстративен мач ще предложи солидна доза емоции – традиционното шоу-дерби за старта на турнира ще противопостави един срещу друг дамския и мъжкия тим на община Габрово, а капитан на дамите ще бъде лично градоначалникът на Габрово.

Като специален гост на габровския полуфинал на Kamenitza Фен Купа, Трифон Иванов ще бъде край терена и заедно с момчетата от D2 ще наблюдава футболния двубой. Легендарният защитник е поел и ангажимента да даде ценни наставления на рокаджиите за предстоящото им дерби с тима на журналистите.

Преди броени дни бандата представи новото си видео "Черна сутрин", чиято премиера се осъществи с подкрепата на Kamenitza.

Виж клипа ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички