Дани Милев се мести в Календар по Нова телевизия


Дани Милев се мести в Календар по Нова телевизия

4453

Дани Милев, едно от лицата на предаването на "На инат", се мести в "Календар" по "Нова телевизия", но само за една седмица.

Музикантът, който е част от екипа на Марк О`Селски, ще бъде новият звезден репортер на централната новинарска емисия на медията.

Той ще даде полезен съвет довечера за това каква е препоръчителната модна линия за мъжете, за да бъдат също толкова предизвикателни, колкото и дамите през топлите месеци. Утре ще потърси отговор на въпроса дали красотата може да бъде по природа или за нейното подчертаване трябва да се прибегне до пластичен хирург.

Доколко един ужасяващ текст може да съсипе и най-прекрасната мелодия, е темата, по която Дани Милев ще разсъждава в сряда. В четвъртък той горещо ще стиска палци на нашето момиче на "Евровизия" - Поли Генова, която е и лице на предаването "На инат".

Зрителите ще надникнат зад кулисите на "магарешкото шоу" в петък.

Междувременно, Мариана Попова стана поредната изпълнителка, която отправи своето послание в подкрепа на българската музика и изпрати специален поздрав на Генова в Дюселдорф. Попова представи парчето си "Вървя" в студиото на "На инат" миналата седмица.

 

Миро бе първият, приел предизвикателството да се включи в "Звезден репортер" и да разработи три различни репортажа през февруари 2009. След това в "Календар" се изявиха редица актьори, музиканти, спортисти, политици, журналисти и ТВ водещи.

Николай Василев е първият действащ министър, станал звезден репортер от 20 до 24 април 2009.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички