Deadscape ще открият концерта на Draconian в София на 1 октомври


Deadscape ще открият концерта на Draconian в София на 1 октомври

2147

За съжаление гърците Nightfall са възпрепятствани да пътуват до България в началото на октомври, което налага смяна на съпорт групата, откриваща концерта на Draconian в столичния клуб Joy Station на 1 октомври.

Тази отговорна задача решихме да поверим на софийската мелодет банда Deadscape, известиха от екипа на организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Основана в края на 2015 г. и след редица кадрови промени, Deadscape сформира настоящия си състав през 2019 г., като междувременно се превръща в активна част от родната метъл сцена. Черпейки вдъхновение предимно от групи като Insomnium, In Flames, Dark Tranquillity, Before The Dawn и други, на 14 януари 2022 година бандата издава дългоочаквания си дебютен албум "Of The Deepest Shade". Групата работи по него с именития шведски продуцент Dan Swano.

Deadscape са:

Мирела Кънева – вокали
Александър Трифонов – бас и вокали
Иван Братоев – китари
Ани Димитрова – китари
Иван Колев – барабани

Draconian пристига в София  в обновен състав, след като през май тази година вокалистката Heike Langhans напусна групата, за да се отдаде на личните си проекти. Нейното място беше заето от предшественичката ѝ в бандата Lisa Johansson, която беше на фронта между 2002 и 2011 година. Другото ново попълнение в състава е китаристът Niklas Nord, който заменя Daniel Arvidsson. Последният вече пък е новият басист на бандата.

Билети:

– в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg
– в търговската мрежа на магазини "Фантастико"
– на място от касата на клуба в деня на събитието 

За резервации на седящо място пишете на joy@joystation.bg
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички