Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Depeche Mode вече са в София!


Depeche Mode вече са в София!

4051

Чакането свърши!

Британското трио Depeche Mode кацна на българска земя с частен полет от Атина в 15.00 ч. вчера.

На ВИП- терминала на летище "София" ги посрещнаха журналисти и много върли фенове, които дълго скандираха имената на Дейв, Мартин и Анди.

Тримата помахаха на посрещачите, като само Анди не бързаше да влиза в очакващите ги автомобили. Последен се появи Дейв, който весело поздрави събралото се множество. Той потегли първи към хотела, където вече го очакваха четири масажистки. Легендарните музиканти отделиха малко време за релакс снощи.

Както MySound.bg нееднократно информира, дългоочакваната  повторна изява на състава пред българска публика е на столичния стадион "Локомотив" днес.

Сцената вече е готова, със задължителния подуим отпред, по който Дейв ще достига до най-отявлените си фенове непосредствено пред съоръжението, информираха организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис". Огромните екрани и гигантските прожектори ще бъдат разположени най-късно до обед днес. Във връзка с появилите се коментари, че концертът може да стане арена на предварително организирани безредици, от "София Мюзик Ентърпрайсис" успокояват хилядите фенове на групата да не се притесняват от подобни спекулации. Засилени мерки за сигурност ще има както по време на самото събитие, така и през целия изборен ден около и на самия стадион. Над 200 души охрана и 50 полицаи ще се грижат за безопасността на всички.
   
Входовете на стадион "Локомотив" ще бъдат отворени в 17.30 ч. Движението по бул. "Рожен" ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май. Триото от ЕсексF.O.X, което ще подгрява знаменитите гости, ще се качи на сцената в 20.00 ч. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появат около 21.00 ч, като шоуто им ще продължи повече от два часа.

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на Depeche Mode. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Първите зрители на формацията бяха в Ница, на 7 май аплодираха Дейв и Ко. в Тел Авив, а на 10 май бе концертът им в Атина. След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първият им концерт е на 22 август в Детройт. Нова обиколка из Стария континент до февруари 2014 ще стартира през ноември.

Билети за концерта на "Локомотив" на цени от 50 до 130 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички