Дичо и V.O.XX лъскат Орлов мост утре


Дичо и V.O.XX лъскат Орлов мост утре

4828

Момчетата от родната банда V.O.XX ще лъскат Орлов мост в събота сутрин като част от кампанията "Да почистим България".

Лично фронтменът на групата Дичо ги запалил по инициативата, организирана от вестник "Стандарт", информационна агенция "Дартс нюз" и bTV. Музикантите с радост се включват в кампанията и неслучайно са избрали да почистят именно емблематичния мост.

"Имам сантимент към "орлите", това си е моята махала и искам да е чисто. А и този мост все пак е "вратата" на София – оттук минават всички, които влизат в столицата, затова сме се организирали с момчетата от V.O.XX и и хващаме метлите и парцалите в събота точно в 11.00 часа", сподели вокалистът.

Музикантът призна, че се е поровил в интернет, за да проучи с какво се почиства бронз, от какъвто са изработени птиците на Орлов мост, защото иска да е перфектен. Попаднал на сайт, който продава препарата "Трилон Б" за почистване на бронз и се надява до утре да е напълно готов за действие.

Наред с всички граждани доброволци, целият екип на bTV Media Group, както и лицата и екипите на всички предавания и сериали по bTV и радиостанциите N-Joy, Z-Rock, Melody, Jazz FM, Класик FM и 101.1 PRO.FM Sofia, ще се включат в почистването на Столицата - първата стъпка от инициативата "Да изчистим България за един ден!". Зрителите могат да проследят акцията на живо в извънредните включвания по bTV Action в съботния ден, както и в новинарските емисии на bTV.

Сред популярните лица, които ще участват в инициативата, са водещите на bTV Новините и "Тази сутрин", водещите на bTV Action Валентина Войкова от "Хрътките" и Мая Костадинова от "Код: Криминално", Лора Крумова, Вили Сечкова, Наталия Симеонова, Георги Тошев, Геро от "Пълна лудница", адреналинките Ваня и Алекс, звездите от "Шоуто на Слави", "Аламинут", Радост Драганова, Меги и Нели от "Търси се...", Инспектор N-Joy - Генчо, заедно със своите колеги от bTV Radio Group, както и актьори от любимите български сериали "Стъклен дом" и "Столичани в повече". Всички те ще бъдат разпределени в районите около НДК, Зоопарка, Северния парк, Борисовата градина и Княжево между спирката на трамвай 5 и панорамен път.

Част от звездите ще чистят и около домовете си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички