Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи

Допълнителни билети за концерта на Ерос Рамацоти


Допълнителни билети за концерта на Ерос Рамацоти

4686

Заради огромния интерес към концерта на Ерос Рамацоти (Eros Ramazzotti), който ще се проведе в "Арена Армеец" на 26 септември, организаторите от "Жокер Медия" пуснаха допълнителни билети.

Всички почитатели на италианската звезда имат последен шанс да се сдобият с пас за грандиозното събитие, на коeто италианецът ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си до днес. Допълнителните бройки са както правостоящи (включително и за т.нар. fan pit пред самата сцена), така и седящи.

Както MySound.bg нееднократно информира, Perfetto World Tour ще "акостира" у нас под патронажа на Посолството на Република Италия. Българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на шоуто, събрало най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата. Ерос Рамацоти ще кацне в София с частен самолет, нает от български бизнесмен. Аеропланът ще бъде използван по време на цялата околосветска обиколка на музиканта.

Последните пропуски за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.

Ерос Рамацоти предяви изискване за потребление на огромно количество ток. Мярката се налага най-вече заради светлинното шоу и мощния звук в "Арена Армеец". От столичната зала коментираха, че подобни изисквания не са имали дори за концертите на световни звезди като Ред Хот Чили Пепърс и Дженифър Лопес взети заедно.

Заради грандиозното събитие ще бъде направена и сериозна реорганизация на конструкцията на покрива на най-голямата и модерна зала у нас. Всички нужни промени ще бъдат извършени до септември под вещото ръководство на италианския екип на звездата.

Eros World Tour 2015 ще стартира в Римини, Италия, на 12 септември, а българите ще бъдат едни от първите щастливци от цял свят, които ще могат да се насладят на невероятното шоу по повод 30-годишния юбилей на Ерос Рамацоти на сцената. Изпълнителят няма търпение да се срещне отново с феновете си и заяви, че усеща 2015 година като една от най-силните си до момента.

Събитието се провежда под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Още - на:

www.facebook.com/ErosLiveInSofia

www.ramazzotti.com - fans@ramazzotti.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички