Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Двойна доза X Factor в ефира на Нова ТВ днес


Двойна доза X Factor в ефира на Нова ТВ днес

4436

Дългоочакваният старт на музикалното риалити X Factor е по Нова ТВ от 21.00 ч. днес, 9 септември.  

Ударно и с двойна доза забавление ще стартира вторият сезон на музикално риалити. Двучасово шоу ще постави началото на голямата музикална надпревара.

Освен твърде оспорвана, още в първите два епизода тя обещава да бъде и изключително изненадваща и колоритна. Как звучи Том Джоунс, изпят от... комбайнер, и защо за него "работата на нивата е песен", но да пее на сцената на X Factor - една от най-големите му мечти? Възможно ли е изпълнение на Азис да бъде представено като "социално" и как ще реагира журито на подобна провокация? Нестандартни и непредвидими, част от претендентите ще впечатлят и с особен чар, и то отново в двойна доза - близначки-фотомодели ще докажат, че красотата... и музиката определено могат да спасят света.

И още - най-възрастната (73 г.) и най-младата участничка (15 г.), новата "рок мацка" на България, скрита под странен поп-фолк стайлинг... Николай Михайлов, но не футболистът, а депутат от РЗС, в изпълнение на Васил Найденов и дори двама холивудски герои - Супермен и Батман, ще долетят на сцената на X Factor.

Трудни решения и моменти предстоят и за журито - кандидат почти ще скара Мария Илиева и Заки, а друг ще покаже, че четирима утвърдени музиканти могат да бъдат на коренно противоположни мнения, вариращи от "кич" до "удоволствие". Алекс Раева го определя като "триумф на таланти", Мария Илиева - като "музикална революция".

Вторият сезон дава заявка за много сериозни кандидати и музикални битки, по думите на продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян.
 
Сред примерите, които дава, са рускинята Виктория Куприна, която се омъжи за приятеля си часове след като слезе от сцената на X Factor, и дъщерята на българската актриса, певица и писателка Ваня Щерева – 16-годишната Мила. Тя също се яви на прослушванията и призна, че мечтае да стартира собствена музикална кариера. Мила впечатли журито със собствена интерпретация на вечния хит на Крис Айзък "Wicked Games". Сцената изобщо не притесни Мила – тя бе по-спокойна дори от майка си, която я чакаше зад сцената и се вълнуваше повече от нея. След изпълнението й Заки призна, че се е чувствал като на концерт на световен изпълнител.
 
Още една наследничка на известен музикант доказа, че талантът се наследява. Виктория на 16 години, дъщерята на Господин Господинов – Гепи от група Стейн, взриви публиката с мощния си глас и скромно поведение. Станислава Армутлиева веднага откри в нея потенциала на бъдеща звезда и заяви, че Виктория е готова да влезе в студио, и е сигурна, че ще я види на големия финал.
 
Близначките Влади и Алекс бяха сред най-атрактивните дуети. Въпреки че са сестри, двете признаха, че никога не са пели заедно, а решението им да се явят на кастинга е било съвсем неочаквано – буквално 10 дни преди началото. Те изпяха "Use Somebody" на Kings Оf Leon и буквално накараха журито да ги разцелува.

Мария Илиева ги определи като нейната награда за деня и даде най-категоричното си "да" за вокална група.
 
Всичко за шоуто - на сайта на X Factor:
http://xfactor.novatv.bg

както и на фейсбук страницата на шоуто:
https://www.facebook.com/xfactorbulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички