Дъщерята на Джако опита самоубийство заради Мерилин Менсън


Дъщерята на Джако опита самоубийство заради Мерилин Менсън

6066

Парис Джексън (Paris Jackson) опитала да се самоубие, след като не ѝ разрешили да отиде на концерт на Мерлин Менсън (Marilyn Manson), в който участвал и Алис Купър (Alice Cooper).

15-годишната дъщеря на покойния поп идол Майкъл Джексън (Michael Jackson) се заключила в спалнята си в имението Калабасас в Калифорния и прерязала вените на ръката си. После тийнейджърката оставила бележка и се обадила на горещата линия за самоубийства.

Майката на Парис - Деби Роу (Debbie Rowe), която говорила с полицаи, потвърди опита за самоубийство. Опасност за живота на момичето обаче няма.

"Това беше обикновен спор с тийнейджър за това къде може да ходи Парис и какво може да облича. Но той може би е бил съкрушителен за нея. Тя беше подложена на ужасен тормоз в последно време. Всички твърдения за злоупотребите на Майкъл с деца се върнаха отново в новините, както и подробности за употребата на наркотици и дори въпроси дали той е биологичният баща на децата. Освен това Парис трябваше да даде показания по делото за смъртта на баща си. Всичко това си каза думата", разкри запознат източник пред британския таблоид "Сън".

Оная вечер бабата на Парис, Катрин Джексън (Katrin Jackson), с която момичето имало спорове в последните седмици, заяви, че внучката ѝ е "физически добре" след опита за самоубийство.

Мерилин Менсън заяви, че Парис Джексън ще има специално VIP място на неговите концерти.

"Надявам се да се чувстваш по-добре. Ти винаги ще си в моя списък от гости", каза именитият шок-рокаджия по адрес на Парис пред TMZ.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички