Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal
Броени дни до концерта на Kalandra и Lili Refrain в София

Екстремни спортове и много музика на Sozopol Fest–July Morning


Екстремни спортове и много музика на Sozopol Fest–July Morning

4798

На над 10 вида екстремни и алтернативни спортове през деня и огнено шоу вечерта ще могат да се насладят посетителите на Sozopol FestJuly Morning 2011.

На фона на плажната музика и доброто настроение на 1 юли Extreme Lifestyle и Board Academy ще проведат уроци и демонстрации по уиндсърф, кайтсърф, каяк, уейкборд, водни ски, skimboard, SUP (Stand up paddle surfing – сърф с гребло) и indoboard (вид борд, който тренира баланса за сърф на сухо).

Присъстващите ще могат да се забавляват и на безплатен батут и няколко позиции със slackline (опъната лента между две точки, на която се балансира) и vit line (тролей – опънато въже между точки с различна височина, по което хората се спускат към водата).

Спасителни екипи и медици на брега и в лодки във водата ще следят за безопасността на присъстващите денонощно, а по светло къпането в зоната на фестивала ще е позволено!

Освен пиратския кораб-бар във ВИП-зоната, ще има още 4 бара за храна и напитки, специален бар на Ballantines Leave an Impression, както и статични барове, на които над 200 човека ще могат да оставят питиетата си, докато танцуват и се наслаждават на музиката.

Организаторите съобщават, че къмпинг зоната на фестивала с капацитет около 150 палатки, ще е оградена с рогозка за максимален комфорт на къмпингуващите. За тях ще бъде осигурена постоянно течаща вода, а цялата фестивална зона е оборудвана с над 40 тоалетни.

Вече започна и изграждането на сцената на Sozopol Fest – July Morning, която, за разлика от обичайните конструкции от този вид, е стоманена (тежи над 4 тона) и е специално изработена и подсигурена срещу екстремни обстоятелства. Заедно с озвучаването и цялата техника, тя тежи над 15 тона.

Добрата новина за всички фенове е, че засега прогнозите за времето в дните на фестивала не включват лоши климатични условия – очакват се слънце и променлива облачност, с температури над 20 градуса.

През вечерите пък на място ще има транспорт – маршрутни и обикновени таксита, които ще извозват до Созопол желаещите да се приберат след края на изявите.

Двудневното забавление започва точно в 18.00 часа на 30 юни със сет на DJ Ihou и ще продължи до сутринта на 2 юли.

Първият хедлайнър на фестивала е Миленита, която ще се качи на сцената в 20.30. Тя ще наелектризира публиката за появата на Инкогнито (Incognito), които ще се появят точно в 23.00 часа. Преди тях обаче ще се изяви един от най-големите им фенове – турският гост на Sozopol Fest, майсторът на преродения седемдесетарски соул и джаз Onur Engin. Вълната на радост след изпълненията на Инкогнито ще бъде поета и претворена от Jurgen от Jazzanova.

Точно по време на изгрева на 1 юли за най-издръжливите ще свирят неподправените и неуморни купонджии от Dirty Purchase. След това през целия първи ден на месец юли българските диджеи ще радват посетителите на фестивала с лека лятна музика, подходяща за плаж и отпускащи морски коктейли.

Спокойствието на фестивалните гости ще бъде подобаващо смутено от невъзможните любимци на нацията – Ъпсурт с Лора Караджова и балет Нова, в 18 ч.

След това Белослава и Nick Weston ще се качат последователно на сценатa между 20.30 и 23.00, за да подготвят присъстващите за появата на испанците The Sweet Vandals, които обещават да вдигнат публиката на крака и да я нажежат до степен, подходяща за следващия хедлайнър – генераторите на удоволствие Kraak & Smaak, които ще се появят в 0.30.

После щафетата поемат DJ Marten, Tri O Five и Ramsey Hercules (още Данте или Бирата).

Билети за Sozopol Fest–July Morning могат да бъдат закупени на място и от:

Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/sozopol-fest-kmping-gradina-96515/event.html

Ticketstream - http://www.ticketstream.cz/bgts/

Bgbileti: http://bgbileti.com/main.php?module=events&object=institution&action=view&inst_id=57

Facebook страница: http://www.facebook.com/Sozopol.Fest

Чрез сайта http://sozopolfest.bg/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички