Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Финалът на България търси талант е днес


Финалът на България търси талант е днес

5914

bTV ще излъчи финала на втория сезон на шоуто "България търси талант" от 20.00 ч. днес.

Всички 12 финалисти вече са известни и това са: от Пазарджик - фолклорното чудо ансамбъл "Чудесия", от Асеновград - малката принцеса, която дръзна да изпее космическите български песни - Кристина Арабаджиева, от Айтос - спортната слава на града, акробатите от клуб Орел, от Добрич - Мария Драгнева, от Шумен господарите на хармониките баща и син Лечеви, от град Искър, Плевенско, момчето, което не говори с морето, а с езика на фокусите и илюзиите - Иван Стоичков, от София - "тъжният" рапър, който сам пише римите на своите песни - Мишо Ангелов, от село Глава, Плевенско, пак баща и син – виртуозите на цигулките Захари и Алберто Караджови, от Обзор - човекът с много гласове, но без дом и щастливо детство - Илия Маринов, от София - музикантът, който се върна в България, за да я покори с чар и музика - Васко Иванов, от Бургас - денс терминаторът феномен Метин Енимехмедов и от Варна - малкото момиче с големия глас и с име на победа - Виктория Цанкова. Кой от тях ще се окичи с титлата "талант на България", ще решат зрителите.

И докато големият финалист все още не е ясен, феновете на "България търси талант" вече знаят кой е носител на титлата "Web талант на България". Както MySound.bg отбеляза, близо 6 седмици безспорни титуляри бяха момичетата от Рио Крю, но феновете на хип-хопа решиха, че все пак на финала в качеството им на победители в web играта на официалната страница на шоуто - talent.btv.bg, са представителите на Разград – танцова формация Феникс. Тяхното изпълнение също ще стане част от грандиозния финален концерт на шоуто, когато ще им бъде връчена и купата, удостоверяваща победата.  

За феновете на шоуто и за да не изпуснат нищо от предаването и щурите емоции, които се развихрят както на сцената, така и зад нея - voyo.bg ще предостави за последен път възможност да проследят емоциите от бекстейджа на живо, да се забавляват с участниците и със специалния гост-репортер ПаФел Вашев, който участва в надпреварата, но не се класира.

Всички номера, поставени на сцената на "България търси талант", можете да видите на talаnt.btv.bg, а пълните епизоди - на voyo.bg.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички