For The Kids Booking vs петък, 13-ти


For The Kids Booking vs петък, 13-ти

3604

Според клишетата петък, 13-ти, е кофти ден.

Не така смятат организаторите от For The Kids Booking, които обещават задаващия се да не бъде такъв, канейки на концерт в столичния Grindhouse Skate Club.

Гости на събитието, чийто начален част е 19.00 ч., са шведите No Omega (metallic hardcore) и Grived (dark hardcore). Ще се включват и гърците My Turn (hardcore punk), за да представят чисто новия си албум "Athens". За концерта сме подготвили и три изненади. Първата от тях е дебютът на софийската банда Frenchbulldog, издадоха организаторите.

Втората изненада е четвъртият брой на Tigersuit Zine. След близо година чакане сме повече от щастливи да видим най-новото списание за пръв път точно на нашия концерт, където ще може да си го купите на специална цена. Очаквайте повече от 100 страници хардкор списание от България.

Последното, с което For The Kids Booking ще зарадват всички, решили да споделят петъчната вечер с тях, е промоцията на сплита "Two Dead Bands". Той съдържа двете най-нови песни на Start Today и трите неиздадени парчета на Everybody Hates This. Първите 20 души ще могат да си вземат диска безплатно, за останалите той ще е на цена от 2 лв. Дискът е в едва 50 бройки, така че трябва да сте бързи.

Надяваме се да се видим в петък, дотогава се грижете за животните, чистете след кучетата си, избягвайте църквите и четете повече, приканиха организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички