ФСБ поемат на турне из България, билетите вече са в продажба


ФСБ поемат на турне из България, билетите вече са в продажба

1951

ФСБ обявиха така очакваните от почитателите им концертни дати.

Както "MySound.bg" първи информира, ветераните на българския рок ще изнесат шоу в зала 1 на НДК в София на 13 декември.

Преди това обаче ще зарадват феновете си във Варна (зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта, 8 декември) и в Пловдив (Панаирна палата N2, 10 декември).

Мотото на спектаклите е "Контрапункти" представя: "Песни от бъдещето, настоящето и миналото. Най-невероятните неща просто се случват...".

Първите два видеоклипа към новата продуцкия на формацията са "Параграф" и "Няма".

"Отиваме на среща с публиката си максимално накефени. Парчетата, които сме приготвили,  а и мултимедийната част от шоуто, са издръжани според световните стандарти. Надявам се да сбъднем 20-годишна мечта на феновете и  да се срещнем както подобава. Ние забавяме, но не забравяме - пак ще се срещнем след 20 години... мълчание", каза специално за "MySound.bg" Иван Лечев.

Музикантите ще свирят както парчетата от албума си "FSB.", така и старите хитове в специален аранжимент.

Цената на билетите за концерта във Варна е от 20 до 50 лв. Те се продават в билетната каса на ДКС, в магазин "Оз", касата на театър "Българан", магазин "Фотосинтезис", магазини "Ориндж" и супермаркети "Пикадили".

Входът за Пловдив струва 30 лв. (правостоящи) и 50 лв. (ВИП-зона). Пропуски  има в Билетен център пред общината, магазин "Мюзик Център" и супермаркет "Пикадили" в "Ритейл Парк", Пловдив.

Билетите за софийското шоу са на цени от 30 до 50 лв., като има ограничено количество випове по 90 лв. Всички пропуски се продават в Билетен център, НДК,  "Дюкян Меломан", в супермаркети "Пикадили", в магазини "Ориндж" и "Фотосинтезис" (подробен списък на касите - на сайта на "Тикет Плюс" http://ticketplus.bg)

Феновете, закупили пропуски до края на август, получават 5 лв. отстъпка. (Не важи за ВИП-билетите за Пловдив и най-евтината категория билети във Варна.)

Адресите и телефоните на всички места за продажба на билети са публикувани на сайта на "Тикет Плюс" (www.ticketplus.bg)

За подробна информация следете сайта на ФСБ - www.fsb.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички