Glenn Hughes и Wolfheart разказват истории за зрителите на "Фрактура"


Glenn Hughes и Wolfheart разказват истории за зрителите на "Фрактура"

983

Премиера на новите клипове на Green Day, Within Temptation, Dragonforce и Till Lindemann предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 12 ноември.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Glenn Hughes (с водещия на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Wolfheart за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Obscura и репортаж от австрийския фестивал Nova Rock.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Five Finger Death Punch, ще видят как Eva Under Fire правят кавър на Journey, класическото парче ще бъде на Van Halen, в Exotic ще бъдат представени Minority Game, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Madball в България през 2008 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Metallica, Cattle Decapitation, Fozzy, Exit Eden, Whitesnake, Redound и Kalmah също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация посетете: www.facebook.com "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички