Годишните музикални награди на БГ радио по City TV довечера


Годишните музикални награди на БГ радио по City TV довечера

5957

"City TV" ще посвети този уикенд на най-голямото музикално събитие на България за годината – церемонията по връчване на Годишните музикалнинагради на "БГ радио" 2010.

Музикалната телевизия е единствената медия, която ще излъчи пълната версия на пищното водно шоу с водещи Виктория Терзийска и Любо Киров, което се проведе на 25 април.

Тази събота – 1 май, от 21 часа и само по "City TV", зрителите ще станат свидетели на невижданата сценография на музикалната водна фиеста с десет тона вода, които се изляха в зала 1 на НДК.

Вижте големите победители, най-добрите изпълнения на годината и песните, които дадоха заявка да се превърнат в бъдещите хитове на България. Не пропускайте феноменално изпълнената от Цветан Недялков любима българска мелодия от филма "Осъдени души", дуета "Truly" на Мария Илиева и Кийт Томпсън, Завръщането на дует Авеню, Дийп Зоун Проджект (Deep Zone) с "Play", както и впечатляващите нови песни на Галя - "Другата част", Ирина Флорин – "Копринена жена", Орлин Павлов – "What’s Your Sign", Орлин Горанов и Мариана Попова - "Чуй ме", премиерни за церемонията.

На 1 май в 15 часа пък зрителите на предаването на "City TV", което показва какво се случва зад кулисите на големите събития - "City Life", ще могат да видят уникални кадри от бекстейджа на наградите. Водещите Вяра и Алекс бяха единствените журналисти, допуснати зад сцена на шоуто, където заснеха любопитни моменти от церемонията и първите думи на спечелилите ценните статуетки от медията.

Галя дава интервю веднага след впечатляващото си изпълнение единствено пред камерата на "City TV", а Мария Илиева разказва само пред Вяра кога и как тя и Кийт Томпсън са написали печелившия си дует "Truly".  Снимки от церемонията - тук!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички