В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal

Готик бели денс на първия тату пленер в България


Готик бели денс на първия тату пленер в България

7240

Готически бели денс изпълнители ще се развихрят на първия тату пленер в България.

Събитието е в столичния клуб "Алкохол" от 18.00 ч. днес. 

В Tattoo Art Party ще участват над 25 български татуисти, работещи у нас и в чужбина, които ще се представят с 2 предварително нарисувани картини, в които са вложени тату символи. Те са изработени от различни материали като въглен, масло, акварел. Творбите не са показвани на широка публика, а повечето от тях са изработени специално за събитието, което ги прави уникални. С този пленер творците искат да покажат, че зад татуировките, изобразени върху телата, се крие идея, която те предварително развиват според въображението си и стила, в който работят.

Фестът ще започне сутринта на 8 октомври и ще продължи до малките часове на следващия ден. Ще можете да си направите татуировка и пиърсинг в едно от десетките професионални тату студия, да се изрисувате с къна, да пазарувате от специализираните щандове за бижутерия и дрехи. Очаквайте традиционните конкурси за рисунка по зададена тема, за татуировка в разделите: черно-бяла, цветна, голям проект, трайбъл, реалистична и направена на място. На живо ще свирят групи, диджеи ще ни забавляват през деня и на афтърпартито. Ще има зрелищни ревюта на алтернативна мода. Ще видите фотографска изложба на татуирани модели и прожекция на тематични филми. Водещ на шоуто отново ще бъде холивудският актьор Станислав Яневски, известен като Виктор Крум от "Хари Потър", поясниха организаторите.

A Sangre Fria Body Art от Мадрид ще представят спиращо дъха 45-минутно мултимедийно bodysuspension шоу. За първи път ще има конкурс за "Мис Тattoo".

В рамките на събитието от 19 до 21 ч.ще има Art Fusion (рисуване на място) - участниците ще рисуват по двама на платно с въглен. Всеки посетител ще може да присъства на "раждането" на техните нестандартни идеи и дори да избере при кого да се татуира след събитието. А на подобни пленери в чужбина, освен картини, татуистите предлагат на широката публика свои творения върху стари скринове, паравани, кутии за бижута, столове и изработени сребърни медальони с тату символи като котва и ключ например.

Между участниците в пленера са "бащите" на идеята за пленера – Стилиян и Калоян от софийското ателие Smokov Tattoo, които реализират проекта с помощта на своите колеги от столицата и страната. Някои от артистите-татуисти са: Емо Сапаревски от Sofia Tattoo INK; Дидо ГонзалесFabric Of PainСофия; Светослав, Кристина и Владимир от Tool Tattoo София; Жоро MopsПловдив; Цветан и Марин от Inside INKПлевен; Цеко КожатаSofia Tattoo INK; Валентин INK Brothers София; Веждин и Айдън от Tattoo AlienВарна

Гост от чужбина е Delia Vico от Alex Tattoo Савона, Италия.

Плакатът на изявата е изработен специално за събитието, като почти всички участници са предложили свои проекти и е бил одобрен този на Smokov Tattoo.

Вход свободен.

Събитието е организирано с подкрепата на клуб "Алкохол" и Sailor Jerry-Rum.

Билети за Tattoo Fest Sofia 2011 - в мрежата на Eventim.bg на цена от 12 лева.

Всички пропуски са с номера и участват в томбола с награди от Sailor Jerry, Monster, Sofia Тattoo Ink.

Повече подробности - на:

www.tattoobg.org

Клуб "Алкохол" е на улица "Г. С. Раковски" 127.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички