Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares

Грандиозен концерт-спектакъл на Българската Коледа


Грандиозен концерт-спектакъл на Българската Коледа

4067

Тази година Нова ТВ е основен медиен партньор и съорганизатор на една от най-мащабните благотворителни инициативи в подкрепа на българските деца – "Българската Коледа".

На 25 декември, сряда, от 20.00 часа под патронажа на президента на Република България, сцената на Народния театър "Иван Вазов" ще събере едни от най-популярните български певци, артисти и водещи от Нова ТВ, БНТ и bTV – всички заедно, обединени от една добра кауза – бъдещето и здравето на децата ни.

Впечатляващият концерт-спектакъл ще бъде огрян от специални светлинни ефекти, а за да подкрепят каузата, един до друг ще застанат някои от най-обичаните български изпълнители от няколко поколения: Йорданка Христова, Орлин Горанов, Любо Киров, ансамбъл Чинари, квартет Славей, трио Сопрано, X Factor-ите Жана Бергендорф, Ана-Мария и Людмила Йовчева, Богдана Петрова, Рафи и малките таланти от формация Бон-бон (на снимката).

Неизменна част от "Българската Коледа" ще бъдат и лица от трите телевизии, които ще разкажат личните истории на най-нуждаещите се от подкрепа деца и ще споделят ценна информация и факти за тазгодишната тема на "Българската Коледа" – "За по-малко деца с увредено зрение и увреден слух". На Бъдни вечер щафетата ще поеме българката, чийто глас летя в Космоса – голямата Валя Балканска, която също ще подкрепи каузата на децата в нужда.

Как предаванията на Нова ТВ ще посрещнат коледните и новогодишни празници и как репортерите на медията ще изпратят 2013 и ще посрещнат Новата 2014 - по-долу.   

Коледната атмосфера в ефира ще подгреят специалните празнични издания на предаванията. В студиото на "На кафе" празникът ще започне от деня на Бъдни вечер, 24 декември, когато специален гост ще бъде водещата на "Здравей, България" и носителка на титлата "Жена на годината" Ани Цолова. На Коледа, 25 декември, за първи път вратите на своя дом ще отвори поп-фолк изпълнителката Мария, а в студиото на "На кафе" Гала ще посрещне едно семейство, в което никога не е скучно – продуцента Краси Ванков и актрисата Невена Бозукова. Изненадите ще продължат и на 26 декември, когато екипът на предаването ще изпие кафето си в компанията на "Господари на ефира", а в студиото Кремена Халваджиян ще бъде главен "виновник" за новата визия на три родни звезди – Диана Любенова, Ива Дойчинова и Поли Генова.

Новогодишното издание на "Господари на ефира" ще подгреят двама култови комици. Джак Лемън и Уолтър Матау ще бъдат "Сърдити старчета" в празничната нощ.

Медията ще посрещне 2014 с музика – ще излъчи най-доброто от X Factor точно в полунощ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички