Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо

Gravity Co. делукс. Групата представя клипа към Jack In The Box


Gravity Co. делукс. Групата представя клипа към Jack In The Box

5262

Новият клип на Gravity Co. (Гравити Ко.) - "Jack In The Box", ще бъде представен с концерт в Sofia Live Club на 18 януари, петък.

Видеото е режисирано от продуцента на формацията Георги Станев по идея на Андрей Рашев. Това е парчето, което отваря актуалния албум на бандата - "Lost Satellite". Както MySound.bg нееднократно информира, проектът излезе през декември 2012, а премиерата му се състоя в столичния клуб Mixtape 5.

Почти готов е и следващият клип на Gravity Co. - към заглавната композиция от диска. Той  е режисиран от Гепи, научи MySound.bg от фронтмена Явор Захариев.

На концерта си в Sofia Live Club бандата ще изсвири своите нови композиции, както и най-емблематичните парчета от предходните три албума. Бонус за - така или иначе, приятните емоции на присъстващите, е и немоловажният факт, че те ще могат да си купят луксозната версия на "Lost Satellite", пусната същия ден в ограничен тираж. За истински ценители!  Проектът ще бъде предложен в CD формат, с автографи от групата. На място могат да се направят и поръчки за  колекционерски, поименни, единично изработени винилови плочи.
 
Заснемането на "Jack In The Box" е осъществено от Светлозар Мареков и Андрей Рашев в Creative Hall, студиото на известния фотограф Ивайло Станев. За снимките е използвана най-новата кинокамера на Canon - EOS C500, предоставена с любезното съдействие на Canon България.

10-те пиеси в "Lost Satellite" са мастерирани в лондонското студио The Exchange Mastering от Майк Марш, работещ с някои от най-големите имена на световната музикална сцена, сред които Massive Attack (Масив Атак), Depeche Mode Депеш Мод , The Prodigy, Chemical Brothers и други.

На 12 декември 2012 Gravity Co. пуснаха на официалната си страница – www.gravityco.com, дигитална версия на албума за безплатен даунлоуд.

Изявата в Sofia Live Club е част от национално турне по промоцията на "Lost Satellite". Концертите се осъществяват с подкрепата на Kilbeggan - ирландско уиски от най-старата дестилерия в света. Следващите две дати от него са на 25 януари в Бургас – в Alive Bar, и на 26 януари в казанлъшкия Hope Live Club.

Още - на:

www.gravityco.com

www.facebook.com/gravityco

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички