Грийн Дей подсъдими


Грийн Дей подсъдими

5765

Грийн Дей (Green Day) ще бъдат съдени за непозволена употреба на произведение на изкуството и нарушаване на авторски права.

Художникът Дерек Селцър (Derek Seltzer) е подал иск срещу рокаджиите за това, че миналата година използвали негова рисунка с озъбена физиономия в кадри към свой клип, като визия на концертите си и в уебсайта на бандата.

Групата е получила рисунката от именита компания, без музикантите да предположат, че за използването й могат да имат съдебни проблеми.

Това обясни адвокатът на Били Джо Армстронг и (Billie Joe Armstrong) и Ко. - Дон Пасмън, пред TMZ.com.

Грийн Дей се подготвят за американско турне по презентация на последния си албум - "21 Century Breakdown", стартиращо на 3 август. Техен съпорт ще са AFI.

"Last Of The American Girls" - пореден клип по парче от звездния им проект, ще бъде представен ексклузивно "MTV" на 1 април.

На 20 април пък предстои премиера на новия бродуейски мюзикъл „American Idiot. Както "MySound.bg" вече огласи, репертоарът е по парчета с  два от албумите на пънк-рок бандата – "American Idiot" и "21 Century Breakdown" – своеобразни върхови точки в кариерата на американците досега.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички